Arkadaşlar dün 650 km yol yaptığımdan , piyasayla ilgilenemedim. ama dün seans sonu bile kapanışta 2500 tane VESBE aldım

))
Bugün piyasalara geri döndüm , baktım birisi VESBE yi aşağı basmaya çalışıyor , malum piyasa kötü olduğundan yüksek maaliyet olmasın diye 9.90 a 1500 adet , 9.74 e 3169 lot şeklinde , 9.75 e de 1069 lot şeklinde alışlar girdim ve SPEK bunu gördü , tabi aşağı gelme cesareti yok gibiydi , bende döndüm 10.17 den 1500 tane çizdim.... kademeler boş 10.34 lere kadar robot yazılımı yukarı ittirdim , sonra yine çektiler aşağı , baktım biri 5000 lot yazmış 10.22 ye baskı yapıyor aklınca , kafam bozuldu çizdim aldım..... sonra baktım bir daha yazdı , onuda aldım

bir baktım gaza gelmişim 15.000 tane VESBE almışım bu havada

))) 10.08 ve 10.09 kademelerine 3169 a tamamlayacak şekilde alışlar girdim , SPEK lere ver 150.000 e tamamlayalım VESBE leri mesajı ilettim

neyse baktım bir ara İŞ yatırım dan birileri çaktı baktım 10.09 da gelmiş banyodayken

Sonra baktım işlemler oluyor ama satışlar boş.... 5000 lot u makinanın kafasına verdim yukardan geri.... 10.000 lot civarı kaldıydı elimde bugünde yine fazladan. baktım seans sonu 10.30 a 10000 lot alış yolladı İŞ yatırım , bende sırf zevk olsun SPEK e mesaj olsun diye 3169 lot şeklinde 2 partide aldıklarımı verdim

, sonra bir alış daha geldi 10.000 lot şeklinde , sanıyorki mal vericem

sonuna 31 yazdım , çok beklersin der gibi

seans da böyle bitti.... bugünde 1500-2000 lot fazladan elimde kalarak günü bitirdim maaliyet 9.45 civarı oldu

Bugün en çok işlem yapanlardan biri benim 70.000 lot civarına yakınını ben yaptım [emoji14] Robot yazılımla çarpıştım durdum

Yalnız sonradan aklıma geldi , acaba birileri burada açık yaptıda , seans sonu bunu kapatmaya mı çalıştı , sırf SPEK e mesaj olsun diye 3169 lot şeklinde 2 kere satış yaptığıma pişman oldum kapanış seansında , ucuza kaptırdım belkide açıkcılara malları
Yani bugünün özeti , birileri bizdeki malları almak için hayal kuruyor.... geri geldikçe iddia ediyorum, bizdeki pozisyonların artmasını sağlıyorlar.... Spek bilgin olsun 128.448 lot VESBE pozisyonum var hesabımda bugün itibariyle , borsaya yeni başlattığım bir arkadaşa 8000 lot aldırdım son 1.5 ayda , 2 yıldır VEsbe de bekleyen bir arkadaşımda 9500 tane var.... Ayrıca asker arkadaşımda 100.000 taneden fazla var..... Oda arkadaşlarına tavsiye edip aldırmış , yani senin anlayacağın mission impossible.... Bilançoya sayılı günler kaldı , pozisyonlarını kaptırdığınla kalıcaksın ... her geçen gün , ne kadar dişhekimi arkadaşım varsa hepsine aynı şeyi söylüyorum , İStanbuldan dairen olacağına , VESBE de temettü gelirin olsun , şu anda kiranın 2.5 katı diyorum..... Yani bu veriler ışığında seninkisi hayal perestlik , mal mı almak istiyorsun , layık olduğu fiyatlara yürü , o zaman belki düşünürüz vermeyi azar azar ...
Şu anda VESBE ciyim , sonuna kadar da bu şirkete güveniyorum , PATRON bizlere yamuk yapma , bizlerin güvenini harcama... VESBE ye güvenen yatırımcıları sevindirme zamanın geldide geçiyor artık , birşeyler yapmalısın .....
--------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
Yer İmleri