Sayfa 236/884 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Arkadaşlar dün 650 km yol yaptığımdan , piyasayla ilgilenemedim. ama dün seans sonu bile kapanışta 2500 tane VESBE aldım ))
    Bugün piyasalara geri döndüm , baktım birisi VESBE yi aşağı basmaya çalışıyor , malum piyasa kötü olduğundan yüksek maaliyet olmasın diye 9.90 a 1500 adet , 9.74 e 3169 lot şeklinde , 9.75 e de 1069 lot şeklinde alışlar girdim ve SPEK bunu gördü , tabi aşağı gelme cesareti yok gibiydi , bende döndüm 10.17 den 1500 tane çizdim.... kademeler boş 10.34 lere kadar robot yazılımı yukarı ittirdim , sonra yine çektiler aşağı , baktım biri 5000 lot yazmış 10.22 ye baskı yapıyor aklınca , kafam bozuldu çizdim aldım..... sonra baktım bir daha yazdı , onuda aldım bir baktım gaza gelmişim 15.000 tane VESBE almışım bu havada ))) 10.08 ve 10.09 kademelerine 3169 a tamamlayacak şekilde alışlar girdim , SPEK lere ver 150.000 e tamamlayalım VESBE leri mesajı ilettim neyse baktım bir ara İŞ yatırım dan birileri çaktı baktım 10.09 da gelmiş banyodayken Sonra baktım işlemler oluyor ama satışlar boş.... 5000 lot u makinanın kafasına verdim yukardan geri.... 10.000 lot civarı kaldıydı elimde bugünde yine fazladan. baktım seans sonu 10.30 a 10000 lot alış yolladı İŞ yatırım , bende sırf zevk olsun SPEK e mesaj olsun diye 3169 lot şeklinde 2 partide aldıklarımı verdim , sonra bir alış daha geldi 10.000 lot şeklinde , sanıyorki mal vericem sonuna 31 yazdım , çok beklersin der gibi seans da böyle bitti.... bugünde 1500-2000 lot fazladan elimde kalarak günü bitirdim maaliyet 9.45 civarı oldu Bugün en çok işlem yapanlardan biri benim 70.000 lot civarına yakınını ben yaptım :P Robot yazılımla çarpıştım durdum Yalnız sonradan aklıma geldi , acaba birileri burada açık yaptıda , seans sonu bunu kapatmaya mı çalıştı , sırf SPEK e mesaj olsun diye 3169 lot şeklinde 2 kere satış yaptığıma pişman oldum kapanış seansında , ucuza kaptırdım belkide açıkcılara malları

Yani bugünün özeti , birileri bizdeki malları almak için hayal kuruyor.... geri geldikçe iddia ediyorum, bizdeki pozisyonların artmasını sağlıyorlar.... Spek bilgin olsun 128.448 lot VESBE pozisyonum var hesabımda bugün itibariyle , borsaya yeni başlattığım bir arkadaşa 8000 lot aldırdım son 1.5 ayda , 2 yıldır VEsbe de bekleyen bir arkadaşımda 9500 tane var.... Ayrıca asker arkadaşımda 100.000 taneden fazla var..... Oda arkadaşlarına tavsiye edip aldırmış , yani senin anlayacağın mission impossible.... Bilançoya sayılı günler kaldı , pozisyonlarını kaptırdığınla kalıcaksın ... her geçen gün , ne kadar dişhekimi arkadaşım varsa hepsine aynı şeyi söylüyorum , İStanbuldan dairen olacağına , VESBE de temettü gelirin olsun , şu anda kiranın 2.5 katı diyorum..... Yani bu veriler ışığında seninkisi hayal perestlik , mal mı almak istiyorsun , layık olduğu fiyatlara yürü , o zaman belki düşünürüz vermeyi azar azar ...

Şu anda VESBE ciyim , sonuna kadar da bu şirkete güveniyorum , PATRON bizlere yamuk yapma , bizlerin güvenini harcama... VESBE ye güvenen yatırımcıları sevindirme zamanın geldide geçiyor artık , birşeyler yapmalısın .....

--------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

2.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dün 650 km yol yaptığımdan , piyasayla ilgilenemedim. ama dün seans sonu bile kapanışta 2500 tane VESBE aldım ))
    Bugün piyasalara geri döndüm , baktım birisi VESBE yi aşağı basmaya çalışıyor , malum piyasa kötü olduğundan yüksek maaliyet olmasın diye 9.90 a 1500 adet , 9.74 e 3169 lot şeklinde , 9.75 e de 1069 lot şeklinde alışlar girdim ve SPEK bunu gördü , tabi aşağı gelme cesareti yok gibiydi , bende döndüm 10.17 den 1500 tane çizdim.... kademeler boş 10.34 lere kadar robot yazılımı yukarı ittirdim , sonra yine çektiler aşağı , baktım biri 5000 lot yazmış 10.22 ye baskı yapıyor aklınca , kafam bozuldu çizdim aldım..... sonra baktım bir daha yazdı , onuda aldım bir baktım gaza gelmişim 15.000 tane VESBE almışım bu havada ))) 10.08 ve 10.09 kademelerine 3169 a tamamlayacak şekilde alışlar girdim , SPEK lere ver 150.000 e tamamlayalım VESBE leri mesajı ilettim neyse baktım bir ara İŞ yatırım dan birileri çaktı baktım 10.09 da gelmiş banyodayken Sonra baktım işlemler oluyor ama satışlar boş.... 5000 lot u makinanın kafasına verdim yukardan geri.... 10.000 lot civarı kaldıydı elimde bugünde yine fazladan. baktım seans sonu 10.30 a 10000 lot alış yolladı İŞ yatırım , bende sırf zevk olsun SPEK e mesaj olsun diye 3169 lot şeklinde 2 partide aldıklarımı verdim , sonra bir alış daha geldi 10.000 lot şeklinde , sanıyorki mal vericem sonuna 31 yazdım , çok beklersin der gibi seans da böyle bitti.... bugünde 1500-2000 lot fazladan elimde kalarak günü bitirdim maaliyet 9.45 civarı oldu Bugün en çok işlem yapanlardan biri benim 70.000 lot civarına yakınını ben yaptım [emoji14] Robot yazılımla çarpıştım durdum Yalnız sonradan aklıma geldi , acaba birileri burada açık yaptıda , seans sonu bunu kapatmaya mı çalıştı , sırf SPEK e mesaj olsun diye 3169 lot şeklinde 2 kere satış yaptığıma pişman oldum kapanış seansında , ucuza kaptırdım belkide açıkcılara malları

Yani bugünün özeti , birileri bizdeki malları almak için hayal kuruyor.... geri geldikçe iddia ediyorum, bizdeki pozisyonların artmasını sağlıyorlar.... Spek bilgin olsun 128.448 lot VESBE pozisyonum var hesabımda bugün itibariyle , borsaya yeni başlattığım bir arkadaşa 8000 lot aldırdım son 1.5 ayda , 2 yıldır VEsbe de bekleyen bir arkadaşımda 9500 tane var.... Ayrıca asker arkadaşımda 100.000 taneden fazla var..... Oda arkadaşlarına tavsiye edip aldırmış , yani senin anlayacağın mission impossible.... Bilançoya sayılı günler kaldı , pozisyonlarını kaptırdığınla kalıcaksın ... her geçen gün , ne kadar dişhekimi arkadaşım varsa hepsine aynı şeyi söylüyorum , İStanbuldan dairen olacağına , VESBE de temettü gelirin olsun , şu anda kiranın 2.5 katı diyorum..... Yani bu veriler ışığında seninkisi hayal perestlik , mal mı almak istiyorsun , layık olduğu fiyatlara yürü , o zaman belki düşünürüz vermeyi azar azar ...

Şu anda VESBE ciyim , sonuna kadar da bu şirkete güveniyorum , PATRON bizlere yamuk yapma , bizlerin güvenini harcama... VESBE ye güvenen yatırımcıları sevindirme zamanın geldide geçiyor artık , birşeyler yapmalısın .....

--------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....
    Senin sonunu çok merak ediyorum 250.000 malın var yani çevrenle birlikte, sen alıyorum dedikce kağıt aşağı geliyor, bakalım gorecez
    Twitirda da ayhan öztürk zoren grubu batmak üzere tarzı açıklama yapmış bakalım kimin gerçek goreecz

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by hanıbal Yazıyı Oku
    Senin sonunu çok merak ediyorum 250.000 malın var yani çevrenle birlikte, sen alıyorum dedikce kağıt aşağı geliyor, bakalım gorecez
    Twitirda da ayhan öztürk zoren grubu batmak üzere tarzı açıklama yapmış bakalım kimin gerçek goreecz

Sonumu bende merak ediyorum ....Zoren grubu batmak üzere dediği ZORLU Enerji yi mi kastediyor? Yani şu kurlarda pek çok usd borcu olan şirketler zorlanıcaktır, ama ZOREN için bunu söylemek bilmiyorum doğru olamaz, zatgen %15 i yani çok az kısmı halka açık , ve yatırımları çeşitli ve yenilenebilir enerji ve Türkiye dışındada yatırımları var , ve sürekli büyüyor....

enerjilerden ilk zorlanacak olan Doğalgaz üretimi yüksek oranda olan AKENR ve yapılandırmaya başvurdu ve bence çeşitliliği fazla yok ve sürdürebilirliği bozuldu.... Zaten Bankaların aşırı sert düşme nedenleride , verdikleri kredilerde büyük sorunlar baş göstermeye başladı.... bence bizim ülkenin bankaları , hemde büyük bankaları Özkaynaklarının yarısını yitirme tehlikesi göstericek gibi , zaten bu yüzden bankalar defter değerlerinin yarısına yaklaştı ve bazıları altına bile indi....

Zorlu grubunun , yurtdışı bağlantıları çok güçlü , malum PATRON un yurtdışı bağlantıları güçlü , VESTL in aşırı yatırımlarından korkuyorum , bu devirde yüksek döviz borçlarından ötürü...... ama VESBE aslında içlerinde en rahat ve sağlam görünen grubu..... yani finansallarda yalan dolan yoksa..... Yani bazen diyorum ki VESBE yi şöyle %30 unu 2. halka arz yapsada , VESTL e para girişi yapsa..... işte bunu yapacağı fiyatda en az 16-20 civarından olurdu..... Yani şu anda bu işlem gördüğü fiyat , baskı ile bizdeki pozisyonları toplamak amaçlı , inceleyin son 10 günde kimler alıp satmış , ortada elle tutulur hiç birşey yok .... Emeklilik fonları portföyler patladığı için satışta sadece.... bunuda ben ve benim gibi yatırımcılar aldı , VESTL aldı .... şimdi yeniden aşağı çektiler , bizdeki dağınık pozisyonları istiyorlar..... Neyse ben bu yıl sonuna kadar sabırla beklerim.... bu yatırımların mutlaka meyvasını yemeden çıkmayacağım....

-----------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

4. Boydak holdinge el konuldu. Muhtemelen bir müddet sonra satılacak . Vestel 2016 dan on ce talip olmuştu

5. Bence sen mal pazarliyorsun ya bir fona çalışıyorsun, böle aldım böle sattım diyerek mal çıkmaya çalışan bir fon , takaslar ortada yüklü mal alan yok 40 günde sen son kırk günde 50 binden fazla almış olamlisin

6.  Alıntı Originally Posted by meteor053 Yazıyı Oku
    09/08 de 2. Çeyrek bilançolar açıklancakmış vesbe borsaya bu tarihi bildirmiş.
    Hersene temmuz sonunda açıklarıdı. vesbe nin bildirimini göremedim bununla ilgili

7. sayın Lonely_Trader;
    9,90 da ve daha uzun vade 7,70 de trend destek çizgisi vardı 7,70 cesaret edemez ama bıraksanız da gündüz karanlığında sessizce 9,90 na değdirip kendisini ve hepimizi rahatlat saydı
    Siz şu kadar bin aldım-sattım diyorsunuz da ben 50 lot aldım 1 dakika sonra % -10 gösterdi.

8.  Alıntı Originally Posted by Kaybedenyatırımcı Yazıyı Oku
    sayın Lonely_Trader;
    9,90 da ve daha uzun vade 7,70 de trend destek çizgisi vardı 7,70 cesaret edemez ama bıraksanız da gündüz karanlığında sessizce 9,90 na değdirip kendisini ve hepimizi rahatlat saydı
    Siz şu kadar bin aldım-sattım diyorsunuz da ben 50 lot aldım 1 dakika sonra % -10 gösterdi.
    Elliyi bir an elli bin gibi okudum, nereye düştüm bir an dedim ��

Sayfa 236/884 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •