Sayfa 236/1000 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu haritalara bakarsak, tuttuğumuz garanti.
    Selim abinin sesi kesildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Selim abinin sesi kesildi
    % 50 Demiş doktor, şimdi daire kapısına naylon çekiyordur!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Uygulamayı yükleyip dışarı çıktığınızda uygulaması yüklü riskli kişilerle temasiniz halinde yada sosyal mesafeye uymadığınızda uyarı geliyor ve uygulamada da sayısal olarak bildiriliyor
    Bunu nasıl bilebiliyor .

Gsm baz istasyonundan mı

Mesela ben harita ve hava durumu ve Siri hariç hiçbir uygulamaya konum verisini paylaşmıyorum da merak ettim

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Bizim kültürümüz farklı yalnız kalan büyük yalnız bırakılmaz, yaşlı olan kişi kabul etmese bile mahalle baskısından dolayı (el alem ne der düşüncesi) o yaşlı da tek başında evinde kalamaz.
    Sayın kitapçı34, benim annem de kardeşlerim çağırdığı halde asla kendi evi dışına çıkmaz. 40 yıl öncede rahmetli anneanneme kışın bize gelse bile havalar ısınınca köye anında dönerdi. Aslında bizim kültürümüzde yaşlılar kendi işleri yapabildikleri sürece asla kendi evlerini terk etmezler.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bunu nasıl bilebiliyor .

Gsm baz istasyonundan mı

Mesela ben harita ve hava durumu ve Siri hariç hiçbir uygulamaya konum verisini paylaşmıyorum da merak ettim

Konum bilgisi izni istiyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bunu nasıl bilebiliyor .

Gsm baz istasyonundan mı

Uygulama konum icin izin istiyor izin vermezsen çalışmıyor .. Bu haritanın oluşturulması ise test aşamasında form doldurtuyorlar o forumdaki adres bilgine göre harita oluşturuluyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Trump: Koronavirüs'ün Wuhan Viroloji Enstitüsü kaynaklı olduğuna dair delili gördüm

Trump: Virüsün Vuhan Viroloji Enstitüsünden kaynaklandığına dair neden bu kadar yüksek derecede emin olduğumu söyleyemem. Belkide Çin bize virüsün nerden geldiğini söyler. Çin’i cezalandırmak için tarifeleri kullanabilirim.

Sayfa 236/1000 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •