Originally Posted by myfinans Dün onsu gömmüştük Bugün canlanır gibi oldu ama Tekrar gidici gibi. 2. kez gömecez gailba 1900-2000 usd aralığında, pek de gömülmüş gibi değil. Belki 1850 usd altına inerse kısa vadede gömüldü diyebiliriz.
Originally Posted by Blueberry 1900-2000 usd aralığında, pek de gömülmüş gibi değil. Belki 1850 usd altına inerse kısa vadede gömüldü diyebiliriz. Biz dün 1843'te sn webster'le gömdüydük. Törende yoktunuz siz. Mefta canlandı gece yarısı.
Originally Posted by myfinans Artık yerli hisse fonlardan sıkıldım Birazda AFT falan alsam diyorum Ama şu anki seviye yüksek geliyor. Ne dersiniz alsammı bir tutam Belamı arıyorum galiba durup dururken. Yerli hisse, bitcoin, gümüş. Böyle fantastik bir sepet yapardım. 😁
Originally Posted by Blueberry Yerli hisse, bitcoin, gümüş. Böyle fantastik bir sepet yapardım. Hisse yerine yerli hisse fonu var Gümüş var Bitcoinden anlamam Yoksa %10'dan mevduatmı yapayım
Originally Posted by Blueberry 1900-2000 usd aralığında, pek de gömülmüş gibi değil. Belki 1850 usd altına inerse kısa vadede gömüldü diyebiliriz. İkinci defa 1905 i denedi olmadi
Originally Posted by myfinans dolar ons hepsi 01.00 Ustadim yaz saati sebebiyle 00.00 da
Originally Posted by Webster Ustadim yaz saati sebebiyle 00.00 da üstad, eyvallah. Sağolasın.
onscu baba tahtayı saat 12 ye ayarlıyor. 1920 yani tam sınıra. bunlar tam puş.....
Forum Rules
Yer İmleri