Aynen bence de önümüzdeki iki hafta güzel bi arınma zamanı olabilir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bence de önümüzdeki iki hafta güzel bi arınma zamanı olabilir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Sp500 de son durak yok, gittiği kadar gidecek ve kötü haber gelmeden de düşmeyecek. Black swan geldiğinde ise sindomanın dediği gibi ani ve büyük bir düşüş olacak. Yani Sp500 tarafında doğru zamanı yakalamak neredeyse imkansıza yakın lakin bir ihtimal zirvede bir iki sert git gel yaparak kendini belli edebilir dikkatli gözlere.
Yan kulvarda ise altın, gümüş ve platin sp500 ün şişmekte olan balonunu risk adı altında fiyatlamaya geçecek ve her üçündede(evet gümüştede) yeni zirvelere doğru yola çıkacaklar.
Bist ise tamamen kendi hikayesini yazacak... Dolar bazlı ucuzluk hikayesi güzel ama daha büyük hikaye doların kontrolsüz artışı olabilir ve bu da bist i bir enkaza döndürür...
caho
mayıs ortası benjoya ralli dedin
13 hafta slalom yaptı..
1660,75 den shortum var.. 1682 stopluyDU
pazartesi ilk yeni zirvede/1670 stopluyorum.
dünya yansa düşmez bu borsa, tüyler diken diken.. 🧿
iyi tatiller
“Gençler cesaretimizi takviye ve
idame eden sizlersiniz.
Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz.
Cumhuriyeti biz kurduk,
onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz".
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ekimin en güzel günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun , yaşasın Cumhuriyet !
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri