Sayfa 236/1200 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Sacro hocam böyle bir satış olursa 25 milyar Euro Marshalla etkisi ne olur?
    ----------------------------------------------------------------------------------

PPG, rakibi Akzo Nobel'i satın almak için 24.6 milyar euro önerdi

ABD'li boya şirketi PPG'nin, Hollandalı rakibi Akzo Nobel'i 24.6 milyar euroya
    satın almak için 'son dostça davet' olarak tanımladığı üçüncü bir teklif yaptığı
    bildirildi.

PPG'nin Dulux marka boyanın sahibi için 61.50 pound nakit ve 0.357 PPG hisse senedinden oluşan yeni bir nakit ve hisse senedi teklifi sunduğu belirtildi.

Söz konusu teklifin, şirketin bağımsız kalması durumunda Akzo Nobel'in
    hissedarlarına ödeyeceği temettü ödemelerini içerdiği kaydedildi.

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Sacro hocam böyle bir satış olursa 25 milyar Euro Marshalla etkisi ne olur?
    ----------------------------------------------------------------------------------

PPG, rakibi Akzo Nobel'i satın almak için 24.6 milyar euro önerdi

ABD'li boya şirketi PPG'nin, Hollandalı rakibi Akzo Nobel'i 24.6 milyar euroya
    satın almak için 'son dostça davet' olarak tanımladığı üçüncü bir teklif yaptığı
    bildirildi.

PPG'nin Dulux marka boyanın sahibi için 61.50 pound nakit ve 0.357 PPG hisse senedinden oluşan yeni bir nakit ve hisse senedi teklifi sunduğu belirtildi.

Söz konusu teklifin, şirketin bağımsız kalması durumunda Akzo Nobel'in
    hissedarlarına ödeyeceği temettü ödemelerini içerdiği kaydedildi.
    ben bole seylerden anlamam dostum.

kafa basmaz benim boyle seylere

haber geldiginde grafik fiyat hareketlerinde hacme falan bakmak lazim.

aliyolarmi satiyolarmi onlar bakmak lazim.

habere odaklanmak insani yaniltir.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

bu kadar soru cevap yeter.

artik soru faslini gecelim arkadaslar.

grafik atin grafik. )
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4. İlki benden gelsin bu vkgyo destekte görünüyor. Uzun yeşilleri ile meşhur. Tabi burası tutmazsa 2,4x gündeme gelebilir

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    Mergen'den büyük hedef, risk uyarısı-2

2017 TAHMİNİ 125 - 145 BİN HEDEFİ HALA DURUYOR

Borsagundem.com: Borsa İstanbul endeksi için yeni hedefler nelerdir? Trend analizi alabilir miyiz?

Ahmet Mergen: FED’in bu faiz artışını yapacağım, yapmayacağım artık bir yılan hikayesine döndü ve demokrasinin kılıcı gibi tepemizde sallandığı için endeksin yukarıya gitme işi biraz sekteye uğradı.
    Bakın daha önce takvimlerde işaretlediğimiz endeks tahminlerimizde 125 bin-145 bin hedefleri hala duruyor. Ama bu hedef 2017 için.
    Ama ben hala FED’in faiz artırımında şüpheleri olduğunu düşünüyorum. Haziran ayında kolay kolay yapamaz. Argo tabirle ‘paçası sıkmayacak’ gibi geliyor bana. Çünkü geriye doğru ittirip duruyor, bir şeylere bağlayıp duruyor. Biraz hafızamızı yoklarsak bu faiz artışı ne zaman başlayacaktı? İşsizlik 6.5’un altına indiği zaman başlayacaktı ve sonrasında da enflasyona bağladı. İşsizlik 6.5’a indi, 6.2’ye indi, şimdi 5.2’yi zorluyor. Bunu neye bağladı. Maaşların artışına ve enflasyona bağladı.
    Bu arada önümüzde yeni bir seçim var ve tartışmalar oluyor. “Seçim dönemi endeks genelde aşağı gider†dedim ve bir müddet gitti. Şimdi biraz toparlanır gibi oldu ama ben bunu FED’e bağlıyorum. Bu son toplantıda ‘sabırlı’ kelimesini kaldırdı. Sabırlı’yı kaldırdı ama öylesine kaldırdı. Yani tam kaldırmadı. “Sabırsızız†demedi. “Hemen faiz artışı beklemeyin†filan dedi ve der demez o doların üzerine binen ekstre beklenti bir anda söndü. Öyle olunca diğer taraflara bir anda alım geldi. Bu garibim altın bile 1143’ten debelendi ve 1180’e kadar tırmandı. Bizde de tabi 76.500’ler destekti. Altı yok mu? Var. Hatta işler kötüye giderse 74.000’e de gider, 72.500’e de gider. Gitmediği bir yer değil. O işlerin nasıl gelişeceğine bağlı. Kısa vadede 84.500’e doğru bir tırmanma yaşayabilir. Ama seçime kadar yatay gider diye düşünüyorum. Sonuç olarak ben Haziran’dan önce bir zirve olmaz diye düşünüyorum.
    Türkiye’nin en önemli konusu bence bu ‘yatırıne oldu kiılabilir’ statüsünü allem edip kallem edip korumasıdır. Nasıl yaparsa yapsın bunu koruması lazım. Oradan terse gidiş çok hoş olmaz. Mecburen satışlar gelir ve sermaye kaçar.

ytd

26-MART-2015

6. Arkadaşlar fazla sormaniza gerek yok. Sacro hoca liste vermiş. Yapın o listeden ortaya karışık 1 2 ay içinde en kötü yüzde 8 yaparsınız. No stress

send by selectra

7. SODA zirve tazeleyip kapattı 6.41... SODA-PETKM ELELE YENİ ZİRVELERE .....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

Alıntı Originally Posted by mesahin02 Yazıyı Oku
    İlki benden gelsin bu vkgyo destekte görünüyor. Uzun yeşilleri ile meşhur. Tabi burası tutmazsa 2,4x gündeme gelebilir

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler.

Grafik güzelmiş.

Böyle trend desteğindeki grafikleri çok seviyorum.

Alıntı Originally Posted by selectra90 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar fazla sormaniza gerek yok. Sacro hoca liste vermiş. Yapın o listeden ortaya karışık 1 2 ay içinde en kötü yüzde 8 yaparsınız. No stress

send by selectra
    Aynen ortaya karısık.

Yanlarına bir kaç tane endeks ve bilanço kağıdı atıp bekledinmi no stress aynen :D

Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    SODA zirve tazeleyip kapattı 6.41... SODA-PETKM ELELE YENİ ZİRVELERE .....
    :D

Sayfa 236/1200 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •