Sayfa 236/439 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 3506 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, BofA satış tarafından alışa geçti, endeksi +%1 yaptırdı, bu tahtayı pozitif yapamadı daha doğrusu yapmak istemedi! yoksa biliyorsunuz isterse tavana bile kitler!
    Selamlar.
    Bofa nin takasi -7.xx milyon gözüküyor, bu dünkü islemlerde açığa sattı ve ekşi bakiyede olduğunu mu gosteriyor..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by trsenatese Yazıyı Oku
    Selamlar.
    Bofa nin takasi -7.xx milyon gözüküyor, bu dünkü islemlerde açığa sattı ve ekşi bakiyede olduğunu mu gosteriyor..

Selamlar,
    Daha öncede bir çok kere buradan yazdım, Açığa Satış yapma ayrıcalığı BofA ya sağlanmış, gün boyunca yukarıdan sattığı malları gün sonunda Borsadan veya Virman yoluyla kurumlardan alarak kapatıyor,

Sizin gördüğünüz -7 milyn lota gelelim, pazartesi ve salı günü BofA bu tahtada satıcıydı, yukarıdan sattıklarının birazını dün 1.7 milyn lot alarak kapattı, demek ki daha kapatması gereken lotlar var,

Demir Cevheri (Iron Ore) 106.53 e düşmüş, günlükte primli olsada 2 gün önce 112 idi,

4.  Alıntı Originally Posted by trsenatese Yazıyı Oku
    Selamlar.

Evet hergunku gibi yine aciga satıp düşürmüş
    O resmi foruma atarmisin
    Bu tip belgeleri ve ettiğiniz zararlari kayıt alın devran dönünce işinize yarayacak
    Bu kurumun aciga satislari olmasa endeks sadece kısa süreli düzeltmeler yapar surekli artar

Alıntı Originally Posted by Zanga1 Yazıyı Oku
    Ben yeniyim ancak çoğu kişinin bilmediği bilgileri bildiğim için yazıyorum.80 kişilik ekip çalışıyor ve rezerv 10 km doğusundaki Bakirtepe den daha güçlü 2 kat.demiri söylemiyorum.koyde kamulaştırma için tapular istendi.
    Not:Benim hisse yok.5 yıl içinde biloncoya yansıdığı zaman uzun vade alanlar kazanirYTD

Erdemir kamu şirketi değil ki?
    Ermaden (OYAK yada Erdemir) nasıl kamulaştırma yapabilecek?

Devlet kamulaştırma yapacaksa, kamulaştırma sonrası sahayı ihaleye çıkartması lazım değil mi?

6. Bu topiğin manipülatörü/spekülatörü eksik olmuyor anlaşılan. Gelmiş yine bir 5 sene biriktirinci. fedor , 5yearplan dan sonra şimbi de bu eleman. O kadar iyi birisi ki kendisinde hisse yok ama bize alın diyor. Eywah eywah diyorum.

EREGL günlük, BofA bugünde alım/kapama yapmış,

EREGL günlük, bu Tacirler de nereden çıktı az önce yoktu

Sayfa 236/439 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •