Sayfa 236/385 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 3079 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: CLEBI - Çelebi Yer Hizmetleri

1. 28 yıldır borsadayım.
    böyle bir bilançoya bu tepki yakışmadı.
    Ama önümüzdeki günler çok şeye gebe..

2.  Alıntı Originally Posted by husman Yazıyı Oku
    sen anlamamışsın oradaki kelamı BAŞKA HİSSE OLSA TAVAN TAVAN GİDERDİ DEDİM..ÇELEBİ KAR YAZMIYOR YADA KARINI ARTTIRMIYOR DEMEDİM. TEPKİSİ NE BAK ANLARSINIZ..F/K SINA GÖRE TEPKİ NASIL REKOR KAR AMA HİSSE PARALEL İŞLEM GÖRÜYOR ANLATMAK İSTEDİĞİM BUYDU MAALESEF
    Celebi eninde sonunda 8-10 FK araligindan islem gorur merak etmeyin. O zamana kadar da temettusunu verir, yeni havalimaninda ki pastadan daha fazla pay kapma ihtimali de var. Yurt disi islemleri yurt ici kadar kar getirmeye basladi. Artik global bir sirket Celebi bu yuzden global carpanlarla islem gormeli. Sabreden kazandi, kazanmaya devam eder Celebi de...

3. ters köşe ,,

4. şirket devamlı alımda ama hissede yaprak kımıldamıyor..bu işin sonu borsadan çıkmak olacak galiba ..dünde 20 bin lot almışlar..payları %82,5 olmuş

5. Borsadan çıkabilmesi için 95lik sahiplik oranı gerekiyor ki ben cikiyorum diyebilsin

6. 52 de 40binlik islem oldu kesin ofiyatta celebi aliciydi

7. gözümü karartım ÇELEBİ den 52.00 den geçen hafta çıktım,, pegasus aldım bu sefer tuttu Çelebiyi 60 üstü satmayı beceremedim
    olmadı mı olmuyor,,kalanlara bol kazançlar MART sonu nisan başı Temettü zamanı görüşürüz umarım ..bazen diretmemek lazım,,

8.  Alıntı Originally Posted by husman Yazıyı Oku
    gözümü karartım ÇELEBİ den 52.00 den geçen hafta çıktım,, pegasus aldım bu sefer tuttu Çelebiyi 60 üstü satmayı beceremedim
    olmadı mı olmuyor,,kalanlara bol kazançlar MART sonu nisan başı Temettü zamanı görüşürüz umarım ..bazen diretmemek lazım,,
    Çok doğru yapmışın hisseden çıkarak pegasusu bilemem.. Çok sert düşmesi gereken yatırımcı dostu hisseler içinde düşmesini beklediğim bi bu kaldı
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Sayfa 236/385 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •