Sayfa 237/967 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by hayki Yazıyı Oku
    https://www.ihalebul.com/?p=sozlesme...dertitle&inc=2

kelebeğimiz devlet ihalelerinde de varım diyor. yukarıdaki link son ihale durumuna ilişkin.ayrıca gebzedeki tesisinde üretime katkısıyla yeni kulvarda bir kelebek göreceğimiz aşikâr.sayın Kuzey's in bilanço çalışması şu anki hisse hareketini açıklamaya fazlasıyla yetiyor.sürekli yenileri eklenen beklentileriyle büyüyen bir şirket oldu doğtaş kelebek.maşallah diyelim de nazar değmesin.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
    Sn hayki güzel paylaşım için teşekkürler. Her kulvarda ilerleyen bir şirketimiz var.
    Özellikle yatak, kapasite arttırım ve küresel doğtaş beni en çok heyecanlandıran hususlar.
    Davut bey olsun Ersin bey olsun müthiş yöneticiler.
    İnşallah daha güzel günler göreceğiz...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

2.  Alıntı Originally Posted by hayki Yazıyı Oku
    https://www.ihalebul.com/?p=sozlesme...dertitle&inc=2

kelebeğimiz devlet ihalelerinde de varım diyor. yukarıdaki link son ihale durumuna ilişkin.ayrıca gebzedeki tesisinde üretime katkısıyla yeni kulvarda bir kelebek göreceğimiz aşikâr.sayın Kuzey's in bilanço çalışması şu anki hisse hareketini açıklamaya fazlasıyla yetiyor.sürekli yenileri eklenen beklentileriyle büyüyen bir şirket oldu doğtaş kelebek.maşallah diyelim de nazar değmesin.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
    Ben bir şeyi merak ediyorum CEO Doğtaş ile kelebek mobilyanın birbirinden ayrılması gerektigi şeklinde bir beyanı vardı.bu hissemize yansıması ne olur?

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Sn hayki güzel paylaşım için teşekkürler. Her kulvarda ilerleyen bir şirketimiz var.
    Özellikle yatak, kapasite arttırım ve küresel doğtaş beni en çok heyecanlandıran hususlar.
    Davut bey olsun Ersin bey olsun müthiş yöneticiler.
    İnşallah daha güzel günler göreceğiz...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    inşallah sayın KUZEYs.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. *Senedimiz zirvesinde dinlenmeye devam ediyor... Bir senet zirvesinde dinleniyorsa ..........,

Boşluğu siz doldurun

5. yeni zirveler için hazırlanıyordu r.

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

satıp alttan alınabilir mi acaba

7.  Alıntı Originally Posted by BURSA16 Yazıyı Oku
    yeni zirveler için hazırlanıyordu r.

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kesinlikle

8. Doğtaş Kelebek Genel Müdürü Ersin Serbes, seyahat etmekten özellikle portre fotoğraf çekmekten ve futboldan çok keyif aldığını ifade ediyor. “Bir Fenerbahçeli olarak futbol ve basketbol maçlarına aksatmadan gitmeye çalışırım†diye konuşuyor.

Doğtaş Kelebek Genel Müdürü Ersin Serbes, Papermoon’u tercih nedenini, “Lezzetli yemeklerini, atmosferini ve servisini çok başarılı buluyorum. Lokasyon olarak da sık sık uğrayabileceğim bir yerde†sözleriyle açıklıyor. Hem iş yemekleri için hem ailesi ve dostlarıyla bu mekanlarda vakit geçirmeyi sevdiğini de sözlerine ekliyor.

Fenerbahçeliymiş Ceo muz daha bir sevdim

Sayfa 237/967 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •