Adam gibi kazanÇ elde etmenin yolu hisse kendine has, piyasadan bağımsız hareket ettiği zamnda o hissede olmaktan geçiyor. o zamana kadar bağfaşçıyız artık..........
Büyük balıktır BAĞFAŞ
Adam gibi kazanÇ elde etmenin yolu hisse kendine has, piyasadan bağımsız hareket ettiği zamnda o hissede olmaktan geçiyor. o zamana kadar bağfaşçıyız artık..........
Büyük balıktır BAĞFAŞ
gönderiyiyse 56.58 de yazdım.
Hiç şaşırmadım, küçücük spekcikler, ben 15,20 milyon lotcuk işlemlerle devre kesicilerin havada uçuştuğu kalkışı bekliyorum.
Hepimizin bir atımlık barutu var. Palamut cüssemizle balina avına çıkmışız. Kemal amcanın bundan önceki kurbanları mazinin karanlıklarında asit yağmuru altında sindiriliyorlar. Allah bizleri bunların sofralarına meze, hesaplarına faizsiz kredi ,yüklerini bedevaya taşıyan sırtımızdan uzak eylesin.Amin
Kimsin nesin bilmiyorum, daha önce hiç bir yerde karşılaşmadım. kaale alacak bir kişiliğe sahipmisin onu da bilmiyorum, önümde 2 adet ekran yok. işlem görmeyen dakikaları, bir de benim gönderi yazma süremi dikkate alsaydınız, bu suçlmayı yapmazdınız. kaldıki işlem yaparken 3,5 kuruşun hesabını yapmam.
Yer İmleri