Sayfa 237/446 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by Kkk1976 Yazıyı Oku
    Asıl önemli olan son üç ay. Ortalama 4 beklenirken 7 olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bundan sonra her çeyrekte 7 milyon kar yaptığını umud edersek, (ihtimali var) Senelik 28 milyon demek.
    ortalama 200 milyon piyasa değeri tahmin ederim bu oranda %45 yükselişe imkan sağlıyor fiyatı da 6.44 tekabül ediyor.
    Yatırım tavsiyesi değil temennidir.
    Son düzenleme : fLameng; 23-02-2018 saat: 09:51.

2. Günaydın,
    SABIR...!
    Bütün dertlerin tek çaresi.
    Yeter ki sabredin.

ydkd.

3.  Alıntı Originally Posted by BEYPAZARLI Yazıyı Oku
    Günaydın,
    SABIR...!
    Bütün dertlerin tek çaresi.
    Yeter ki sabredin.

ydkd.
    sn beypazarlı kağıt elimde yok sadece izlemedeyim o yüzden çok geçmişlerde belki yazmış olabilirsiniz ama bu SABIR ın ne için olacağını yani beklentilerinizi paylaşırsanız sevinirim..saygılar..

4.  Alıntı Originally Posted by crocodile_tasci Yazıyı Oku
    sn beypazarlı kağıt elimde yok sadece izlemedeyim o yüzden çok geçmişlerde belki yazmış olabilirsiniz ama bu SABIR ın ne için olacağını yani beklentilerinizi paylaşırsanız sevinirim..saygılar..
    SABIR,Bist'te al-satçılıktan uzak dur demek.
    Bir örnek:
    İndes.2010 da 1,72 tl.
    Bugüne kadar 7 defa temettü verdi.
    Tam hesaplamadım ama temettüleri düşerseniz fiatı 1,00 tl ye gelir.
    Şu an 16,00 tl.
    7-8 yılda 16 kat.
    Bilmem anlatabildim mi...?

5.  Alıntı Originally Posted by BEYPAZARLI Yazıyı Oku
    SABIR,Bist'te al-satçılıktan uzak dur demek.
    Bir örnek:
    İndes.2010 da 1,72 tl.
    Bugüne kadar 7 defa temettü verdi.
    Tam hesaplamadım ama temettüleri düşerseniz fiatı 1,00 tl ye gelir.
    Şu an 16,00 tl.
    7-8 yılda 16 kat.
    Bilmem anlatabildim mi...?
    anladım siz genel manada demişsiniz bende bu hisse için özel bir durumdan dolayı o şekilde algılamıştım teşekkür ederim cevabınız için..

6. ne değişti bugün sabahtan alanlar biraz trade ettiler şimdi de ele verdiler, ya 1 gün çıktığın yerde kal dişimize kıralım nedir bu ya allah allah valla bıktırdı artık ha bugün ha yarın olacak diye bekleye bekleye ömrümüz geçti tam uzun vadeci olduk ya kazadırsan sözüm yok aynı yerde dönüp duruyor.saygılar YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by hamdi ahmet Yazıyı Oku
    ne değişti bugün sabahtan alanlar biraz trade ettiler şimdi de ele verdiler, ya 1 gün çıktığın yerde kal dişimize kıralım nedir bu ya allah allah valla bıktırdı artık ha bugün ha yarın olacak diye bekleye bekleye ömrümüz geçti tam uzun vadeci olduk ya kazadırsan sözüm yok aynı yerde dönüp duruyor.saygılar YTD.
    Sabahtan beri izliyorum. Sürekli satıcı geliyor. Tahtanın üstü boş ama aktif satıcı çok. Bi ara vakıf 4.9 ‘a kadar çizdi o kadar. Bekliyorum bi daha çizen olur mu diye ana Vakıf aldığını vermesin yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Versinler bakalım ne kadar dizginlenecek kasada 40 m. nakit var residans daireler teslim alınmış , destek varlık kar üretmeye başlamış.Bu piyasa değeri hayal olacak ama sanki sancılı olacak.

Sayfa 237/446 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •