Sayfa 237/501 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 4003 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by KEREMKEREM Yazıyı Oku
    Hani öyle yapıcam böyle yapıcam butun gıdaları şöyle toplıycam ben geldim döndüm burdayım naraları attın yazık değil mi bunca yatırımcıya
    Yatırımcı kanı ile beslenen bir adam için mi soruyorsun bunları ? G.Ö. hiç tanımıyorsanız açın netten okuyun yahu...Ama burda ki yalakasına sorsan tr de ondan büyük onun kadar melek gibi bir adam yok...Bir o bir yalakası bir de hanımefendi ben bu lafı bir yerlerden hatırlıyorum...Sizde ayık olun iyi düşünün ne dediğimi çok iyi anlayacaksınız..yt değildir...

2. orada bir köy var uzakta diyor ya.... uzakta kaldık .gelen diden yok.

3. 6 aylık kar daha doğrusu zarar beklenti tahmini olan arkadaşlarımız var mı acaba

4. Bu kağıdın karla zararla faaliyetle filan işi yok bunu öğrenin artık bomboş bir şirket tek amacı ky öpmek...Borsa kotundan çıkmadığı sürece sorun yok isterse zarar rekoru kırsın...Gelelim hissedeki gidişata yavaş yavaş yazdıklarımız gerçekleşiyor daha vakti var en az 1.5 ay...Bu arada nerde o uçacak kaçacakçılar...Galip ağanın has adamları buralar boş kalmış...yt değildir...

5. bu çapsız işlem hacmi ile 2.20 indirdi. soğ, sol. sinyali olsa dönecegi yönü anlarızda yukarı aşagı işini çözemedik. gönlüne göre takıl.

6. avgyo satış baskısı dönen oyunlar bitmeden bizim rahat bir ortam görmemiz biraz zor. bu gidişle 2.gün daha sürer diye düşünüyorum hafta böyle geçeçek önümüzdeki hafta da blanço var. hedefi ne zaman tutturacagız.

7. Hangi hedef güzel kardeşim ? Bu kağıt eylülün 15 ine kadar 2.29 üzerine çıksın eşşek gibi anırırım o kadar da iddalıyım...2.10 ve 2 ler bizi bekliyor yt değildir...

8. 3. 5 yılda bir 2.50 üstü fiyatı yakaladıgı zaman 2. 3 yıl içinde 5. ile 8. fiyatına cıkma olasılıgı çok fazla olan bir hisse.buna benzer ditas,emnis..vb hiseler var

Sayfa 237/501 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •