Sayfa 237/650 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. adamların halka arz yapmaları bizim için nimet değil kendileri için olmazsa olmaz kazanç kapısı.. bu imkanı neden kullanmasınlar..

tek kafamı kurcalayan citideki 2.5 milyon lot kucuk yatirimcilara mi gitti ?
    birde zaten smartiks için metro yatırımla anlasmamıslarmıydı yani yeni bir durum degil ki halka arz bu heyecan neden

2.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    valla adamlar 10 milyon tl ye 4 milyon tl ilave ediyorlar. yani 4 milyon lot piyasada olacak demek sanırım bu

4 milyon lotu 1 tl den arz etmeyecekler ki.. talep cok fazla geldi falan filan diyerek belki 3 liradan halka arz olacak... halka arz olacagi fiyati carpin 4 milyonla zaten durduk yere bi dunya para.... diyelim ki ben bist de bi sirketin halka arz tum hisselerini alsam şirkette yönetim hakkım yok ki. patron her zaman patron.

neyse ozetle halka arzı neden yapmasınlar ki böyle kazanç nerede var... bu ortamda yaptılar yaptılar.. endeks cokerken yaparlarsa kimse hisselerin yüzüne bakmaz.

hergun borsa rekor kırdı haberleri varken ilk halka arz olacak sirket ilgi gorecektir.

ayrica bazen oyle olur ki bi haber o yapılmasada sirketin faaliyet gelirinden daha yuksek olur.. bakınız yerli oto bahanesi ile 4-5 hisse minimum %40 kazanc sagladi. fabrika yapilacaksa zaten paralar cikti )

benimki uzun hikaye bol kazanclar..

yarın icin ongorum malı topladılarsa topuklar aksi halde 20-30 kademe yukari gun sonu 2.50 kapatır.
    son cümleniz güzel öngörü bencede

3.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    adamların halka arz yapmaları bizim için nimet değil kendileri için olmazsa olmaz kazanç kapısı.. bu imkanı neden kullanmasınlar..

tek kafamı kurcalayan citideki 2.5 milyon lot kucuk yatirimcilara mi gitti ?
    birde zaten smartiks için metro yatırımla anlasmamıslarmıydı yani yeni bir durum degil ki halka arz bu heyecan neden
    Yine güzel tespit son cümleleriniz!Aracı kurum dağılımında alttaki diğerleri kısmı hangi fazla ise o yönde mal alındı yada satıldı deriz.İlk açtığınızda ilk 5 kurum gelir.Bu vertu da da ilk 10 kurum saydırın 450 bin ortalama yancılarına ve ky ye gittiğini görüyorum ben!Zaten hepsini malı devrettikleri oyuncu alsaydı senedi direk ertesi günden itibaren 2,80 minumum yapmıştı oyuncu.Bunlara da dikkat etmeli.Uzun lafın kısası halka arzlarına spk onayı gerçekleşinceye kadar vakitleri var.Daha epey yukarı aşağı aşağı yukarı baya hırpalarlar burayı kanımca.

Ytd.Değildir.

4. Benim son 1 ay gözlemlediğim is yatırımdan 2,48 ortalama 130bin lot alıp (patron satışı yada yabancı öncesi !!! ) 2,60-2,64 aralığından bu aldıkları 130 bin lotu sattılar ve bunu 3 defa yaptılar!!!Düüşünün son oyuncunun maliyetini! Beni yukarı yapacağını inandırması için 2,64 seviye üzeri günlük kapanış yapmalı!Malı nereden aldığını ve hangi kurumlardan sattığını artık ezberledim(eski broker ve tahta sayıcıyım ) Eğer satışa geldiğini görürsem kalın lotlu basarım bende beynine

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    smartiks guzel bir sirket, vertu icin de iyi beklenti ama yarin icin hazir bekleyenler "burda husran doluyum" sarkisina abone olabilirler😊

kafein ve smartiks iki kademeli guzel bir beklenti bu hisse icin. kafein halka arz oldugunda hersey bitmiyor, bir gevseme ile smartikse odaklanilabilir.

bence hareket icin en az 1 ay daha oyalayanmasi dogaldir. ama o zamanda bu fiyatlarin bir miktar ustunde maliyetlenilmesi gerekebilir.

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

6. Geriye dönün ve yabancı takası,meksa takası,oyak yatırım takası finans yatırım son satışları saydırın bakalım şubat başından buyana ne kadar yüklü mal devretmişler yerli manüpülatöre ya da spek e???? (paraya sıkıştıkları için ve anelt de para kaybettikleri için sırf bu yüzdn ilk halka arzı iptal ettiler!!! )

7. hatırlarmısınız mart ortalarıydı sanırım oyunccu 3,38 e çekti fiyatı!Ve eldeki malı itelediler yatırımcılara!SENET GELDİ 2,80-70 ARALIĞINA İLK DEVİRİ O FİYATLARDAN YAPTILAR MEKSADAN OYUNCUYA!Sonra 2,60-50 bandından milyon lotlar! son olarakda 2,60-64 aralığından yine isyatırım çaktı 140 bin lotu sonra 2,60-2,50 den malın altına yattı! Elbet piyasayada çaktılar her yüklü satış öncesi! İştee omalları a la cak larrr! sonra gidecekk (bence )

8. haber akışının yogun olduğu bir döneme giriyoruz, halka arz bilgilendirme haberleri düşecektir,

ayrıca kafein halka arz süreci, kafein yazılım alanında en hızlı büyüyen şirketlerden

Sayfa 237/650 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •