Sayfa 237/992 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    izlemeyenler varsa tavsiye edilir...

https://720pizle.org/izle/dublaj/inferno.html
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Neyse siyaset i bırakalım

İl çıkış yasağı 1 gün daha uzatılmış

Yarın tekrar karar vereceklermiş

Birde kalın demiş ki bayramda yasak olabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Suriyeli din kardesime 280 milyar TL, 82 milyona 4.4 milyar TL.

Ummetcilik boyle birsey

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,457
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Yooo... Ücretli olmasına dert yanmıyorummm... Arkadaşlar ısrarla ücretsiz diyorlar.. Ve de ağızlarından bal kaymak akıyor.. Onun için bunu yazıyorum zaten...
    Kanada'da sağlık ücretsiz... Amerika demiyorum bak, kanada diyorum...
    Yemişim kapitalistini... Adam 4 ay boyunca kişi başı 2000 dolar para vericem dedi ve 2-3 gün içinde 2000+3000 dolar yatıyor... Çalışan çalışmayan herkese.. Varsın böyle kapitalist olsun...
    Ben İngiltere, alamanya veya abd demiyorum... Kanada diyorum
    En önemli nokta şu;
    Bizde sgk an yoksa ancak ve ancak yeşil kart ile ücretsiz muayene olursun... Gss yaptır diyorlar... Onda bile muayene ücretsiz, ilaçları vatandaş cebinden alıyor.
    Amerika konusunda sağlık paralı demen hatalı. Onlarda özel sağlık sigortası var. Eğer yoksulsan devlet bunu ücretsiz karşılıyor.
    Onuda geçtim, amerikanın, kanada'nın, alamanyanın alım gücü seninkinden 10-11 kat fazla... Bu bazı kalemlerde dahada fazla... Bunu hiç hesaba katmıyorsun...
    21.03.2020 tarihli, 28ONR19 no'lu recetenizde; 3 kutu ilac ve 29,01 TL (ayliktan) katilim payi vardir B001

Dediğiniz gibi [emoji846]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok arkadaşım yurt dışına gitti. Hep buradaki argümanlarla. Bazıları mutlu bazıları pişman idi, bu son süreçte pişman olanların sayısı bir iki kişi arttı. Genelde yazılımcı ve mühendis çevrem olduğu için tabi tam yansıtmıyor olabilir ama genelde buradan gidenler hayat çok farklı, sınıf düşüyorsun artıları eksileri iyi düşünün diyorlar. Amerikaya gidenlerde iş garantisi diye bir şey yok bir günde işten atıyorlar, paran varsa güzel yoksa çok sıkıntı bir de uzak diyorlar. Avrupaya gidenler alttan alta kesinlikle ırkçılık var diyorlar. Evine temizlikçi çocuğa bakıcı filan gibi olaylar kesinlikle yokmuş. Bir arkadaşım evini boyatmak istemiş 4000 euro istemişler oturmuş kendi boyamış mesela Gidene de kalana da bir şey diyemem çok zor karar ve çok büyük bir olay ama çok iyi düşünmek ve araştırmak lazım onu söyleyebilirim.
    Bende kaldım yurtdışında.... Hiçte şikayetim yoktu...
    O giden arkadaşlar belli ki olaya türk kafası ile bakmış... Tabiiki sınıf düşecek.. Kültür, dil konularında ayak uyduramazlar bir süre...
    Gittiğim ülkede trafik kurallarına ve kanunlara harfiyen uyuluyordu. Trafiğin en yoğun olduğu caddelerde, son hız gelen araç bile yaya gördüğü anda duruyordu. İlk gittiğim hafta ailecek gezmeye çıktık. Ana yolda yayaya kırmızı yanıyorken araçların hepsi birden durdu. Biz neden durdu bunlar derken, onlar bize geçin diye el işareti yapıyordu. O an ağzım açık kaldı. Hayran kaldım.
    Gecenin 3 ünde sokakta gez, kimse dönüp bakmıyor.
    Türkiyede adam sana korna çalıyor yoldan çekil diye. Resmen dövecek yayayı.
    En önemlisi de tabii enflasyon. Bulunduğum ülkede fiyatlar 1 yıl boyunca hiç artmamışken, ülkemizde 6 ay içinde fiyatlar 100 de 50 artmıştı. Bu 2017-2018 yılındaydı. O günden beri ne zamlar geldi
    Bi baktım o ülkeye, orada hala fiyatlar değişmemiş.
    Yani buradan gidip orada mutlu olmayanlar beyin olarak hazır değilmiş bence...
    Türk kafa yapısıyla yurtdışında yaşamak zor.

Gördüğüm ve bildiğim kadarıylan şu anda trol yok başlıkta arkadaşlar, cephaneyi boşuna harcaman!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gördüğüm ve bildiğim kadarıylan şu anda trol yok başlıkta arkadaşlar, cephaneyi boşuna harcaman!
    Gizlenmiştir onlar [emoji23][emoji23][emoji23]

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Şunumu demek istiyorsun ben trollu kokusundan tanırım.

Sayfa 237/992 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •