Sayfa 237/1001 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Evet Üstad,
    Tutar olarak girdim bilemedim ki ondan mıdır.
    Emir veriyorum 2 dakika sonra bakıyorum kendinden iptal yazıyordu emirlerimde, sinir etti...
    Üstad 5000 ve katları olacak şekilde emir verseydiniz keşke...şahsen ben 5000 adet ve katları ne kadar denk geliyorsa o kadar emir giriyorum ve bugüne kadar hiç dönmedi...muhtemel ondan geri dönüyordur

2.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Peki kasalarindaki paranın faizde olduğu şirketler, yada kredi kullanip temettü dağıtan şirketler vs.vs. uzar gider.
    üstadım zaten listenin uzunluğu kısalığı kişinin hassasiyeti oranında değişiyor. herkesin kendi görüşü yoksa faizi haram görmeyen insanlarda var ama içki satışını ve üretimini helal gören var mıdır bilemiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Üstad 5000 ve katları olacak şekilde emir verseydiniz keşke...şahsen ben 5000 adet ve katları ne kadar denk geliyorsa o kadar emir giriyorum ve bugüne kadar hiç dönmedi...muhtemel ondan geri dönüyordur
    Nasip diyorum artık...

Webster Üstad müsadenizle bir konu danışabilir miyim?
    Notlarıma baktığımda bir kenara 23/09'daki şu girdinizi kaydetmişim.

"Şimdi size basit bir şey öğreteceğim. Gözünüz xtkjs endeksinde olacak. Eğer 1 civarıysa o gün istediğinizi yapabilirsiniz. 2 civarıysa at koşturun. 1'in altındaysa her yer yemyeşilse bile temkinli olun."

Bahsettiğiniz 1 civarı - 2 civarları gündelik değişimi mi yoksa endeks değeri midir?
    https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-XTKJS/
    Keza endeks değeri şu anda 2400 civarılarında, değişim -0,31.
    Saygı ve teşekkürlerimle.

4. Emmi dönmemiş gıdıvan dr. boone ye JMK99 demiş arkadaşımız da gerekli açıklamayı yapmış ama emmi ye kırgınım birkaç gereksize bakıp sanal dostlarını terk etmek nedir yahu?

5.  Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Nasip diyorum artık...

"Şimdi size basit bir şey öğreteceğim. Gözünüz xtkjs endeksinde olacak. Eğer 1 civarıysa o gün istediğinizi yapabilirsiniz. 2 civarıysa at koşturun. 1'in altındaysa her yer yemyeşilse bile temkinli olun."

Bahsettiğiniz 1 civarı - 2 civarları gündelik değişimi mi yoksa endeks değeri midir?
    regal üstat sormuştu sanırım endex değişimi olarak aklımda kalmış.

Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Nasip diyorum artık...

Gundelik degisim oranidir ustadim
    Suan eksi 0.54

Syg

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Emmi dönmemiş gıdıvan dr. boone ye JMK99 demiş arkadaşımız da gerekli açıklamayı yapmış ama emmi ye kırgınım birkaç gereksize bakıp sanal dostlarını terk etmek nedir yahu?
    Aynen katiliyorum
    Ben o istedi diye geri dondum
    Birakip gitti
    Simdi ben buradaki kisileri yuzustu birakip gitmek istemiyorum ama forum emmisiz anlamsizlasiyor benim icin

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aynen katiliyorum
    Ben o istedi diye geri dondum
    Birakip gitti
    Simdi ben buradaki kisileri yuzustu birakip gitmek istemiyorum ama forum emmisiz anlamsizlasiyor benim icin
    biz varız reyiz takmayın kafanıza

Sayfa 237/1001 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •