Sayfa 237/700 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 5596 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    “İyi hissedeceğiniz†keyif dolu bir paket...

Yazı keyifle karşılamanız için özel tasarladığımız avantajlı konaklama paketi Home @Paradise ile Hillside Beach Club’da işlerinizi tatil keyfi ile birleştirin.

10 Nisan - 12 Mayıs tarihleri arasındaki minimum 20 gün konaklamalarınızda, her hafta 5 farklı ayrıcalıkla zenginleştirdiğimiz aşağıdaki Home @Paradise paketi avantajlarından yararlanabilirsiniz.

https://hillsidebeachclub.com/tr/den...me-at-paradise

20 gün için kaç kuruş dediler kişi başı sn.british. Bana henüz dönmediler de
    Ortaklara bir güzellik var mı?

2. Sent from my iPhone using Tapatalk

3. İçimden bir ses yarın ya yapraklara geldik diyor yada yarın ucacaz diyor bakalım ne olacak

4. Bugün birşeyi fark ettim Algyo bende ya aşk yada hastalık gibi birşey oldu. Adını koyamadığım bir sevda. Nasıl ayrılacağım bilmiyorum. Galiba aşk = Algyo demek 😊😉😂😂😂 Aşkımla tanışalı üç yıl oldu. Nice üç yıllara

5.  Alıntı Originally Posted by reis69 Yazıyı Oku
    Bugün birşeyi fark ettim Algyo bende ya aşk yada hastalık gibi birşey oldu. Adını koyamadığım bir sevda. Nasıl ayrılacağım bilmiyorum. Galiba aşk = Algyo demek [emoji4][emoji6][emoji23][emoji23][emoji23] Aşkımla tanışalı üç yıl oldu. Nice üç yıllara
    Sn Reis peki bu aşk durumu iyimi kötü[emoji4]
    Farklı hissselerde bu aşkı tavsiye edermisiniz.

Hisseye aşık olma hali bir çok yatırımcıda var gibi,hisse iyiyse sonuna kadar alk yalamak lazım diye düşünüyorum.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. eeee bu fiyatlardan da alınır artık. Tekrar hoşbuldum. Bilanço da akşama güzel gelirse...

7.  Alıntı Originally Posted by livehuman Yazıyı Oku
    eeee bu fiyatlardan da alınır artık. Tekrar hoşbuldum. Bilanço da akşama güzel gelirse...
    Bunların anladığı dilden konuşmayı öğrenmek gerekiyor sn. livehuman.
    Siz bunu başardınız.
    Tekrar hoşgeldiniz.

8. Hoşbuldum sn.selcukylm. Hak ettiler ama. Lot sayılarımı artırdıkları için kendilerine teşekkür ederim. Piyasa silkeleme işlemi yapılıyor. Çok yakında enterasan fiyatlamaları göreceğiz.
     Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    Bunların anladığı dilden konuşmayı öğrenmek gerekiyor sn. livehuman.
    Siz bunu başardınız.
    Tekrar hoşgeldiniz.

Sayfa 237/700 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •