Sayfa 237/354 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Dibinin dibinin dibinin dibini sıyırmaya çalışıp, baskı yapacağım diye, 1 e 100 üzeri bedelsiz potansiyeline ulaşacak ve aşırı sığ bir tahtada elindekileri kaptıran angutlara ne denir?....

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

2.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Dibinin dibinin dibinin dibini sıyırmaya çalışıp, baskı yapacağım diye, 1 e 100 üzeri bedelsiz potansiyeline ulaşacak ve aşırı sığ bir tahtada elindekileri kaptıran angutlara ne denir?....

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    haahhah ne yapsın kuyruğu sıkıştı bir kere kıvransın bakalım biz buradayız her zaman olduğu gibi yönetimin onurlu ve dürüst olmasını bekliyoruz.

3. Alcar yönetimi hak ettiğiniz piyasa değeri burası değil, bırakın simsarla iş tutmayı yatırımcınıza güvenin ve tahtanın ihtiyaç duyduğu kararları alın artık.

4. Tahtacıya bağış yapmak istiyorum. Zavallıların bir dilenmediği kaldı. Aramızda 3-5 para toplayıp, acizlere!!!destek olalım...
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Tahtadaki ekipten emir gelmediği sürece yönetim hareket etmez. Tam 20 yıldır sermaye arttırmayan, Sermayesi 1+1 daire fiyatı bile olmayan dünya markalarını bünyesinde bulunduran şirket...Büyük şirketsen küçük, büyük ortak ayrımı yapmayacaksın! Dürüst olacaksın....Şeffaf olacaksın!

Yaklaşık 1 e 50 olan sermaye arttırım oranı yıl sonu 1 e 100 olacak. İnşallah yönetim bu potansiyeli 1 e 5 yada 10 yapıp mundar etmez. 2017 kayıtlı sermaye tavanı YÜKSELTEMEME rezilliğimi mi desem, tahtadaki ekipten gelen emir mi desem, sözde çuvallama ayakları nedeni ile yönetim bana asla güven vermiyor. Sırf 10 yıllık inat uğruna lotlarımı katlayarak buradayım.!!!

Tam 5 kez 360 dan döndürüp trade yaptı haysiyetsiz, hırsız ekip.... Şirket yönetimini 5 maymunu oynuyor... (Bunlar 3 maymuna pabucu ters giydirir)

Bir konya, bir bfren, bir egeen, bir poltk den eksiğimi var!!!! Fk pdd yazmıyorum artık. Herkes zaten biliyor. kalitesiz tahtacı!(madem gücün, paran yok, ne halt yemeye tahta yapmaya uğraşıyorsunuz be Allahsızlar) Bu kadar netttt....

5. 5 Ağustos bilanço beklenen tarih

6. endeks cuma olmasına rağmen güçlü peki bu kansız ne yapıyor hala aynı saçmalığa devam ediyor, dilediğin kadar baskıla sadece bana mal verirsin geride alamazsın bu sene olur seneye olur bu iş inada bindi artık sabırda var para da hani şey diyor ya vakti nakti heh işte ondan bende çok spastik geldi aklıma yine neyse

7. Anma onuuu. Çomağa yazık[emoji16][emoji16][emoji16] Gerzekler kıvranıyor. Ne tradeyi biliyor ne tahta yapmayı. Öylesine takılıyor mallar... Tradeyi 4 lü rakamlarda yaparsın, giren çıkamaz, çıkan giremez...(yükseklik kompleksi, sıfır psikoloji bilgisi) Mal bu asalaklar[emoji16][emoji16][emoji16] Hisse adetimi 2 katına çıkardım. Bir o kadar daha apart ta bekliyorum. Aşağı getirirlerse ekime, getirmezler ise kasım a[emoji2][emoji2][emoji2]
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    endeks cuma olmasına rağmen güçlü peki bu kansız ne yapıyor hala aynı saçmalığa devam ediyor, dilediğin kadar baskıla sadece bana mal verirsin geride alamazsın bu sene olur seneye olur bu iş inada bindi artık sabırda var para da hani şey diyor ya vakti nakti heh işte ondan bende çok spastik geldi aklıma yine neyse

8.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Anma onuuu. Çomağa yazık[emoji16][emoji16][emoji16] Gerzekler kıvranıyor. Ne tradeyi biliyor ne tahta yapmayı. Öylesine takılıyor mallar... Tradeyi 4 lü rakamlarda yaparsın, giren çıkamaz, çıkan giremez...(yükseklik kompleksi, sıfır psikoloji bilgisi) Mal bu asalaklar[emoji16][emoji16][emoji16] Hisse adetimi 2 katına çıkardım. Bir o kadar daha apart ta bekliyorum. Aşağı getirirlerse ekime, getirmezler ise kasım a[emoji2][emoji2][emoji2]

hahahahha eskiden çapsızdılar yakında donsuz kalacaklar

Sayfa 237/354 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •