Originally Posted by
O'Sullivan
Tahtadaki ekipten emir gelmediği sürece yönetim hareket etmez. Tam 20 yıldır sermaye arttırmayan, Sermayesi 1+1 daire fiyatı bile olmayan dünya markalarını bünyesinde bulunduran şirket...Büyük şirketsen küçük, büyük ortak ayrımı yapmayacaksın! Dürüst olacaksın....Şeffaf olacaksın!
Yaklaşık 1 e 50 olan sermaye arttırım oranı yıl sonu 1 e 100 olacak. İnşallah yönetim bu potansiyeli 1 e 5 yada 10 yapıp mundar etmez. 2017 kayıtlı sermaye tavanı YÜKSELTEMEME rezilliğimi mi desem, tahtadaki ekipten gelen emir mi desem, sözde çuvallama ayakları nedeni ile yönetim bana asla güven vermiyor. Sırf 10 yıllık inat uğruna lotlarımı katlayarak buradayım.!!!
Tam 5 kez 360 dan döndürüp trade yaptı haysiyetsiz, hırsız ekip.... Şirket yönetimini 5 maymunu oynuyor... (Bunlar 3 maymuna pabucu ters giydirir)
Bir konya, bir bfren, bir egeen, bir poltk den eksiğimi var!!!! Fk pdd yazmıyorum artık. Herkes zaten biliyor. kalitesiz tahtacı!(madem gücün, paran yok, ne halt yemeye tahta yapmaya uğraşıyorsunuz be Allahsızlar) Bu kadar netttt....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yer İmleri