Sayfa 237/1009 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Malum şahıs aday olmazsa bayraktar damadının adı geçiyormuş, anketlere göre karar verecekmiş güya...
    sonra da fatih sultan bile babası Murad arasındaki diyalog yaşanabilir mi?

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bence 8 ayrı kişiye hiçbir işlem yapmadanvermiş 3 imam nikahlı bide resmi nikahlı demek istemiş 8 i ağzından kaçmış
    aynen basganım bende bu şekilde ayıktım olaya

ama ağzından kaçmıştır a katılmıyorum. kaçırmamıştır.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkanım bir iki haftalık raporu çıkarmış. İşin özeti bu.
    başganım maliyeci bilançoda giren çıkan kalemlerini kaçırmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Banka batışları = Altına hücum = Vahşi batı. Bunlar bu cuma günü ABD de olan olaylar. Neticede ABD de bu bankaları kurtaracaklar ve daha çok dolar basacaklar. 2008 den daha fazla dolar basacaklar.

Altın ve Gümüş te çok hızlı hareketler olur banka batışları sonrasında.

Bu Silicon Valley Bank denilen banka ABD nin belkemiği olan melek yatırımcı bankası ve startup sektörünü finanse eden güç. Banka sadece 250 milyar$ batırdı gibi görünse de 65000 den fazla ABD li global ölçekli startup bu banka üzerinden yürüyordu. Aklınıza gelen tüm ünlü startupların bir şekilde bu banka ile ilişkisi ve hesabı var. Bu sebeple bunun etkisi 2-3 trilyon$ dan fazla olur türev ürünlerle.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...kseldi-2059978

https://finans.mynet.com/haber/detay...-batti/462089/
    SVB nın batışı tam bir demirbank batışı , hazine tahvilleri var değer kaybediyor falan yolsuzluk yok ihmal ve akılsızlık var ABD de sistem bir şekilde 1.8 milyar doları enjekte etmeliydi , bu olmadığından millet bankanın hissesini satıyor , hisseler düşünce panik olan halk parasını çekmeye geliyor ortada klasik ve basit bir döngü var .

Bankanın varlığı 200 mlyr usd vereceği 175 mlyr yani sistemin kendine yüksek faiz artışlariyla gol atması.

Demirbank batarken namusuyla insanlar ecewitt anlayamadı demişti hadi Ecevit anlamazdi bunun raporlarını değerlendiren denetim de anlamamış bir finansçidan dinledim.

Son olarak ABD bankaları mesela bofa yüzde 5 ekşi ile kapatmış cuma , ama Dow sadece yüzde 1 eksi yapmış , hazır basilani cekememisken bir de bu çıktı .

Bu kime yarar nihayetinde altin ve BTC ve Etherium a gibi geldi .İlk olarak koyin kere aşağı basılsa da .gibi geldi .

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu insider trading demek olur ki büyük suç , ayrıca satılan hisseler bu bankaya mi ait olanlar yoksa genel Dow u mu satiyorlar.

Percentage bile verilmiş bu bilgi nereden gelir doğru ise kim sizdirir çok fazla soru var , anlamadım.
    Abi onlarda da bizdeki kadar olmasa da dönüyor bu işler paranın bol olduğu yerde temizlik beklemeyin

FED üyeleri de geçen sene mi demişti açığa çıkınca kendi pozisyonlarımızı kapatacağız demişlerdi zirvede QE 'den adamlar malı verdi oradan da KKM yaptılarsa mis

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    başganım maliyeci bilançoda giren çıkan kalemlerini kaçırmaz.
    Arabadanda bana giren çıkanı biri hesaplasa arabayı izmitte bıraktık istanbula trenle geçtik. Şimdi angaraya trenle dönüyorum. Araba olunca bir.daha izmite gidecem. Dertli başımıza bi.dert daha
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Arabadanda bana giren çıkanı biri hesaplasa arabayı izmitte bıraktık istanbula trenle geçtik. Şimdi angaraya trenle dönüyorum. Araba olunca bir.daha izmite gidecem. Dertli başımıza bi.dert daha
    iş mi basganım yoksa gezinti mi?

çekiciyi servis mi karşılıyor kasko mu? gerisini servis halleder zaten size meşakkat olmuş sadece

geçmiş olsun tekrardan

7. Cool

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Abi onlarda da bizdeki kadar olmasa da dönüyor bu işler paranın bol olduğu yerde temizlik beklemeyin

FED üyeleri de geçen sene mi demişti açığa çıkınca kendi pozisyonlarımızı kapatacağız demişlerdi zirvede QE 'den adamlar malı verdi oradan da KKM yaptılarsa mis
    KKM iyi olmuş. .

8. Kriptonun bankası mı olur yasaklayın gitsin

Hoş kriptodan önce de bankalar batıyordu o da başka mesele. Kripto iş bilmezliğin, yozlaşmışlığın bir başka şekilde dışavurumu sadece.

Sayfa 237/1009 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •