Sayfa 237/445 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by aga01 Yazıyı Oku
    Eğlenceye devam.Tarzim olmamasına rağmen trade ediyorum 2 gundur.Sayenizde pek bosumuz da olmuyor çok şükür.Varol ağam.Coskuyu bitirmeyelim ama.Herkes bekliyor ya bugün Cuma pala satırı alır diye.Palayi görürsen söyle ayıların peşine takılın bir süre daha.Az daha isim kaldı.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Syn sadiktan ve Emirdağ li sagolun

2. bu cuma diğer cumalara benzemiye bilir.. abd den gelecek güzel bir haber alır gecer

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Agam çekirge 1.2sıcrar olmasın ne yaparsan yakın stoplu yap madem benım rakamları takıptesin temkınlı olmak gerek...
    Herkeste çoşku varsa çok daha temkınlı olmak gerek altın kurallardan biri agam..
    Allah daha cok versın ınsallah 6.63 yanarrsa mendıllerı hazırla sallamaya başlayalım
    Yok ağam millet daha coşkuyla gelmedi.Cogu çalı dibinde bence.So yukarda bir boşluk var ya onu alsın endeks ondan sonra napacak diye bekliyor.Pala da satırı biliyor oralarda sanki.

4.  Alıntı Originally Posted by Özkan71 Yazıyı Oku
    Herkese Merhaba,

Sn.miro, ben Bera'yı birkaç defa aldım sattım ama zarar yazdım. 4 ve üzerinde büyük bir çanak hedefi var ama ne zaman yapar onu kestirmek zor. Ben de devamlı takipteyim.

Sn.Sadıktan, Sn.Emirdağlı, Sn.Barbaros ve emek veren herkese teşekkür ederiz. Çalı arkasında da olsan devamlı takipteyiz.

Selamlar,Saygılar
    eski kombassan mış onu duydum vaz geçtim ilgilenmekten

5.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    bu cuma diğer cumalara benzemiye bilir.. abd den gelecek güzel bir haber alır gecer
    Sanki.Bugün bende de öyle bir his var.Ne yalan diyim.ABD den de açıklamalarda sıkıntı olmazsa millet coşkuyla gelir.Orada tikkaayyt derim.Sayin sadiktan bir elim mendil de bir elim tusta.Bekliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    agam halk 6.50 bist 94.3XX halk 6.63 yolculuğu baslatak mı ıste sen yeter ki!!!!!
    6.50dennnn 6.64 eeee 40dakıkada noktayı goyarız palayı getverin bana o pala buraya gelecek

7.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    agammmm eğleniyormuyuz 6.50dennnn 6.59aaaaa
    6,65 ustam verelimmi burdan
    yoksa 6,75 mi bekliyelim

8. Sadıktan 6,63 dedi veee oldu.Sonrası bize kalmış.

Sayfa 237/445 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •