Amma iftira atiyorsunuz durup durup. Birsey soyleyecekseniz ispatini koyun. Bos bos seyler.
Amma iftira atiyorsunuz durup durup. Birsey soyleyecekseniz ispatini koyun. Bos bos seyler.
Mesut, Razi Corek mi oyle birisi vardi %5lik. Koysana onu. Bakalim Ferhat Vardar o mu.
Ezbere karar verme.
Tarih 01.06.2016.
İş + Finans Yatırım daki hissesi tam 500bin olmalı. 250bin lot virman olayı ancak burdan ispat edilebilir.
Sen hele Enver Çevik ve Cihan Sütşurup satışlarına gel. Daha neler var neler...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rıza'yı diyorsun sanırım. Ben hiç denk gelmedim onun ismine.
Bu konuda ünal, murat doğan veya Deniz4837 bilgi verebilir.
Ben gordugumu hatirlyorum Riza Terstas mi oyle birseydi.
Bu Nuri de kaytarip geciyor. 2 kere sordum Ferhat Vardar'in alip sattigini nerden teyid ettin diye. Matriks Gold bozuk dedi cikti isin icinden.
Bir tezim vardı. Önceki forumda da yazdım bunu... Cihan Sütşurup son gün kendi sattığını kendi aldı diye... Hatta cezayı da bundan dolayı yediğini düşünüyorum. Çünkü bu adam şirket künyesinde birkaç ay 1milyon küsür bin lot ile kayıtlı kaldı. Sonra bence aynı aracı kurumlardaki farklı isimlere virman yaptı ve yüzde 5'in altına düşüp adını sildirdi.
Fakat elimde yeterli kanıt yok.
Son satış günü takasına gel, alıcıların sonra bu hisselerin hepsini piyasaya sürmediğini anlayabilecek miyiz bakalım...
Rıza Dinçer Yıldızbaş 2017 Yılının Şubat ayındaydı yanılmıyorsam. Öğleyin 14 seansında şirket kartına girdi. Akşam 18 seansında girdiği 30 bin lotu satarak şirket kartından çıktı. İşin ilginci Murata senet aldırmasına rağmen halen şirket kartına bir türlü girmiyor. Şirketin halka açıklık oranı %88,14 görünüyor. Geri kalan da zaten Mesut Kemal ULU'nun. Israrla neden %5 i geçmek istemediği, aldığı senede rağmen neden %5 sınırını aşıp Şirketin halka açıklığını %83,01 e düşürmediği muamma.![]()
Yer İmleri