Sayfa 238/942 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7531 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by horizon08 Yazıyı Oku
    Hamsi değil, sazan sezonu!! Ts nin kap bildirisine bakın derim bugün tarihli . Stat devri için hala görüşüyorlar 2 yıl oldu.. hisseye 1.59 1.80 ve 2 lerden girmiştim 3.70 3.60 3.50 lerden satmıştım, sonra tekrar 3.20 3.30la5fan yüklü girdim ne var ne yoksa, sonu hüsran hayal kırıklığı ve soğuk duş.. çok şükür az hasarlı atlattım.. Burdan ts li olup borsaya yeni girecek renktaslarim... Alım için karar sizin ama coooook dikkatli olun.. burası stat atmosferi gibi olmaz. Bu işte taraftarlik olmaz, forma al bilet al klübe destek ol, hisse alarak destek olmazsın takımdan soğursun... burası borsa....... ... .... hissede olmaksızın maçlar skorlar ayrı güzel stressiz, galibiyeti fiyatlamaz, tarihi hezimetlerde zirve yapar, hep ters köşe olursunuz #tspor bu kan emici ******** spek var... hissede olmadan daha keyifli adıma.. eski dostluklar adına güzel hayaller günler adına takibimde #tspor, ara ara bakıyorum kimse kalmamıs galiba.. son olarak dolars a dikkat edin, ne derse tersini yapın... bunu okuyan sen sevimli şey, #tspor alırsan 2 sene sonra sen de buraya birşeyler karalarsın not et bunu [emoji3]

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ustat selamlar bu hisse bahar ayına 4,5 tl arasında bence girer çünki adamlar deli gibi top oynuyorlar ayrıca stat zaten ful doluyor gelirler güzelleşiyor ayrıca katarlılar da bi parmak atarsa tadından yenmez beklemeye devam.bu hafta alanya maçıda alındımı yoluna devam eder.

Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    ustat selamlar bu hisse bahar ayına 4,5 tl arasında bence girer çünki adamlar deli gibi top oynuyorlar ayrıca stat zaten ful doluyor gelirler güzelleşiyor ayrıca katarlılar da bi parmak atarsa tadından yenmez beklemeye devam.bu hafta alanya maçıda alındımı yoluna devam eder.
    Sen buralarda yenisin herhalde )

Biz burada yabancıları sevmeyiz :/

Çünkü kimsenin zarar etmesini istemeyiz. Tspor’dan tüm spor hisseleri uçuşa geçmedikçe bi b.k olmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Sıkıntılı Yazıyı Oku
    Sen buralarda yenisin herhalde )

Biz burada yabancıları sevmeyiz :/

Çünkü kimsenin zarar etmesini istemeyiz. Tspor’dan tüm spor hisseleri uçuşa geçmedikçe bi b.k olmaz.
    yok be ustat ben yeni değilim 1,25 lerden beri bekliyorum sezon sonunu iple çekiyorum bakalım ne olcak.

Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    yok be ustat ben yeni değilim 1,25 lerden beri bekliyorum sezon sonunu iple çekiyorum bakalım ne olcak.
    İnşallah senin dediğin gibi olur ama 7 senedir bu belanın içinde biri olarak, zor diyorum.

5. 2016 geri geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by $DOLLARS$ Yazıyı Oku
    2016 geri geldi.
    iyi ya ozman şimdi ileri gitme zamanı.

7.  Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    iyi ya ozman şimdi ileri gitme zamanı.
    Bende onu kastettim
    Hissenin oluşumu geri geldi 2016.
    Yüksekten alıp çakılanlar için iyi alim yeri sundu haftalarca 1.16 larda.
    Kaçınılmaz oluşum gitgellerle 3.80 e . Nisan mayıs Gibi.

8. Şike zamanı tspor da full malda yakalandım 23 bin civarıydı kağıt ve 9 binleri gördük verilmeyen kupa mipa hikayesi 18 bine çıktı kol kesip kaçtım..o zamandan beri spor kağıtlarından uzak dururum ama bügün son dakikalarda yarım yük daldım..Insallah yine kol kafa kestirmez...

Sayfa 238/942 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •