Sayfa 238/359 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. Ben 2025 yili icin topluyorum son bir aydir, indikce yine toplarim...ama bu arada beni epey mal sahibi yapti...100 bin lota kadar yolu var, daha yolun yarisindayiz, toplamaya devam benim icin....QUOTE=Yavuzsarac;5547881]Insallah donuse cok yakiniz....boyle bir sirket icin fk 2.5 degerlendirmesi ne demek, ayip bu kadar ucuzmu olmali sirketimiz, bemde en gode sektorde su an...[/QUOTE]

2. Uzun vade icin potansiyeli yüksek güzel sektör katılıyorum..

Kısa vade icin şuan baskı devam ediyor.Kendi adıma teknik olarak baskının kalkması ve dönüş emaresi için Natenin biranevvel 33.84 üzerine atması ve yatirim finansin satışlarının tamamlanması gerektiğini düşünüyorum..

Belirttiğim gibi dönüşte daha hızlı hareket edeceğini düşündüğüm için Natenleri Esene çevirdim umarım önümüzde gelecek olan bilancosu bir önceki çeyrekte gelen satış,favok,net kar,ozkaynak karliligi kalemlerinde artış, borclulukta azalma olacak şekilde beklentiyi kaşılayacak güçlü bir bilanco olur..

Hayırlı bereketli kazançlar..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Uzun vade icin potansiyeli yüksek güzel sektör katılıyorum..

Kısa vade icin şuan baskı devam ediyor.Kendi adıma teknik olarak baskının kalkması ve dönüş emaresi için Natenin biranevvel 33.84 üzerine atması ve yatirim finansin satışlarının tamamlanması gerektiğini düşünüyorum..

Belirttiğim gibi dönüşte daha hızlı hareket edeceğini düşündüğüm için Natenleri Esene çevirdim umarım önümüzde gelecek olan bilancosu bir önceki çeyrekte gelen satış,favok,net kar,ozkaynak karliligi kalemlerinde artış, borclulukta azalma olacak şekilde beklentiyi kaşılayacak güçlü bir bilanco olur..

Hayırlı bereketli kazançlar..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Sanirim baski iki hafta daha devam edecektir, sonra bilanco beklentisi ile hareket baslamali, tabiki mali toplayabildiyse, bizim yatirimcilar sabirsiz asagidan insallah ac gozluleri yeterince doyururlarda bizde isimize bakariz...

4. Ama kesin olan birsey var gittiginde cok sert gidecek, cunku bu ac gozlu kimseyi trene bindirmek istemez giderken....

5. yuh be bu kadar baski demekki gidisi muhtesem olacak....topla bakalim altdan son gunlerin bunlar

6. Bazen dusunuyorum acaba bizmi aptaliz bu tahtaya bulastigimiz icin, ama kimse birseyde bilmiyor, herkes tek basina burda ne desek yalan olur, cunku bunlar cok sinsi ve durustluk denen seyle hic alakalari yok,

7. Borsa durust olsa herkes duzgun davransa sahte fiyat hareketleri yapmayip sadece bilancolara gore islemler fiyatlar olussa o zaman herkes kazanir, ama iste insan bu cig sut emmis

8.  Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Borsa durust olsa herkes duzgun davransa sahte fiyat hareketleri yapmayip sadece bilancolara gore islemler fiyatlar olussa o zaman herkes kazanir, ama iste insan bu cig sut emmis
    Eğer bilançoya göre fiyat oluşursa vay haline hissenin. Ne dilediğinize dikkat edin.

F/K = 2.5 zannedip yanlış yorumlar yapmayın.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

Sayfa 238/359 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •