Sayfa 238/757 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 6050 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by byburak Yazıyı Oku
    teknik olarak çok güzel durmakta , tavana çoktan kilitlenmeli idi

nihayet seansı tavanda kapatabildi
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Ben çıktım arkadaşlar allah bereket versin.

VIA_F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Bendemir112 Yazıyı Oku
    Ben çıktım arkadaşlar allah bereket versin.

VIA_F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayrını görün, kısada hısse prımlı ama lig henuz başlamadı.. Düzeltme yapabılır ancak lıgın başlamasıyla futbolu bızı hayal kırıklığına uğratmazsa bambaşka fıyatlamalar olur.. 11 Eylül de lig başlıyor.. Transferde en sağlam gıden takım fb, antrenörde iddialı.. Eğer olursa lıgin sonuna doğru 1 mılyar dolar pıyasa değeri hedef olur benım için..ayrıca gelebılecek iyi sonuçlarda bıst endeksi düşüşte olsa bıle fener bızı bu düşüşten koruyabılır.. Hayırlısı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by işinaslı Yazıyı Oku
    Tahtacı diyor ki sezon başı 6 7 den alayım 14 15 e satayım devri kapandı
    Devir sezon başı 20 den alayım acaba nisanda 40-50 ye verir miyim diye soranların devri
    0.75 kuruştan hamsi yi 9 lira ya satan adam bu feneri kim ne yapar..ortam müsait atış serbest ..beklemeye devam..tahtacı kasım ve mart arasında 14-20 arasında alanları bugün baya eritti ..

Borsada fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme

5. Fb nin pıyasada ki lot adedı 32 milyon diğer kulüplerden en yakın TS oda 115 mılyon fb nın neredeyse 4 katı.. Sportiflerde en sığ senet fb, dip not olarak bulunsun.. Yarın senet düşebılırde yarını değil en az 2 ay sonrayı hesap etmek lazım..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Fb nin pıyasada ki lot adedı 32 milyon diğer kulüplerden en yakın TS oda 115 mılyon fb nın neredeyse 4 katı.. Sportiflerde en sığ senet fb, dip not olarak bulunsun.. Yarın senet düşebılırde yarını değil en az 2 ay sonrayı hesap etmek lazım..
    Bu senetlerin değeri de aynı değil biri 18 TL diğeri 4..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

7.  Alıntı Originally Posted by buffettwarren Yazıyı Oku
    Bu senetlerin değeri de aynı değil biri 18 TL diğeri 4..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Fıyat olarak aynı olmasıda mumkun değil.. Sığ tahtaları istedıklerı fıyatlara sürmelerı çok daha rahat olur,kastım buydu.. olurmu bılınmez tabı.. Herşey gelebılecek başarılara bağlı.. 115 mılyon hıssesı bulunan TS u 1 e 10 gıbı fıyatladılar.. Sportıf başarılara ilave olarak bırde arsa beklentısı var.. Futbolda başarı sağlanırsa arsada önemlı bır hıkaye olabılır fener için.. Ama kısada prımlı senet buda bır gerçek.. Ben aldığım senetlerı tutup lıg başlangıcını görmek istıyorum.. İnşallah yanılmayız..

8.  Alıntı Originally Posted by Unutmam Yazıyı Oku
    140 hayalim var.. doaş bile 17 lere gitti bunun doaşa göre 20- 22 olması gerekiyordu
    ne demişim. küçüğüm diye kaale almadın değil mi.
    çok şükür belki şımarık zengin çocuğuyum ama yalancı
    sahtekar değilim. senin paranda da gözüm yok.
    çünkü ihtiyacım yok.benimki hobi.

Sayfa 238/757 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •