Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunun FETÖ soruşturması kapsamında, sosyal medyadaki "Ankara Kuşu" adlı hesabı kullandığı belirtilen O.Y. hakkında gözaltı kararı verildi. / HaberGlobal
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunun FETÖ soruşturması kapsamında, sosyal medyadaki "Ankara Kuşu" adlı hesabı kullandığı belirtilen O.Y. hakkında gözaltı kararı verildi. / HaberGlobal
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dünya Sağlık Örgütü korona virüsü için 61 gün önce "acil durum" ilan etti.
Sağlık Bakanı 61 gün sonra, "Virüsün bu kadar hızlı yayıldığını bilmiyorduk." dedi.
Trump: İç hat seferlerinin iptal edilmesini değerlendiriyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ne yaptıklarını kendileride bilmiyor.
Yokuş aşşağıya giden kamyon gibiyiz frenimiz patlak ha birde aracı kullananda yok bunun adı TÜRKİYE
10 günde tüm TÜRKİYE ye yayıldı haaaaaaaaaaaaaa
Hep hamaset yani bir şeyler yapıyormuş gibi yapmak.
Zamana yaymak artı yalanlara devam.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Para da yok
Süriye ye dalalım yada Irak a yada Iran a
o zaman virüs yok olur ellem.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
New York'ta lüks mağazaların bulunduğu sokaklarda işyerlerine bariyerler yerleştirilmiş. Yağma beklentisi var.
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri