Sayfa 238/1002 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    hem spot hem vadelı bakıyorum....109200 109300 altı hızlanır satıslar tutması lazım orayı....
    109.750 ilk levyeyi kafaya yediği yer, bu rakkam önemli
    o yüzden burayı sıkı tutuyor pelloş
    Hamdım Piştim Yandım

2. Spot pasta varmı arkadaşlar ? Rica etsek
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    İstanbuldaki vaka haritasına bakınca insanın içi kararıyor. Her yere yayılmış. Bu hareketlilikte yayılmama imkanı yok. Nasıl durduracağız bilmiyorum. Evdekal evdekal da iş için çakanlar eve getirince ne olacak.

i
    istanbuldan içi kararan açıp abd'deki fransa'daki ölü sayılarına bakabilir...

haa, bu kadar bulaşıcı meret de yeryüzünden silinmez zaten, ne yaparsan yap kalır ve her sene hortlar ama az ama çok, herkes de geçirir eninde sonunda... en iyi ihtimalle hastanelerin mastanelerin daha sakin olduğu bir zamana kadar ertelersek erteleriz sıramızı... hafif geçirirsek de ne ala, öpüp başımıza koyarız...

aşısına maşısına da kimse güvenmesin derim ben ayrıca... bulurlar belki ama sık mutasyon geçiriyor bu grip virusleri, illa eninde sonunda bir yerde bulur insanı bunun bir versiyonu; bence ilelebet kaçış imkansız... bağısıklık sisteminizi kuvvetli tutun mümkün olduğunca bundan sonra...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    istanbuldan içi kararan açıp abd'deki fransa'daki ölü sayılarına bakabilir...

haa, bu kadar bulaşıcı meret de yeryüzünden silinmez zaten, ne yaparsan yap kalır ve her sene hortlar ama az ama çok, herkes de geçirir eninde sonunda... en iyi ihtimalle hastanelerin mastanelerin daha sakin olduğu bir zamana kadar ertelersek erteleriz sıramızı... hafif geçirirsek de ne ala, öpüp başımıza koyarız...
    fransa da mı ikamet ediyorsun ?
    ne yapalım bize bulaşınca ama Fransızlar da da çok var deyi mi avunalım

bizim köy mezarlığında 4 kişi gömüldü son 10 günde sadece 1 i corona dan kayıt edildi

5. adamlar koskoca korgenerali gömerken arada kaynatmaya kalktılar eşine de bulaşınca ortaya çıktı vaka
    hala bu rakamlara inanıp pik mik diyip grafik çizmeye kalkıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    fransa da mı ikamet ediyorsun ?
    ne yapalım bize bulaşınca ama Fransızlar da da çok var deyi mi avunalım

bizim köy mezarlığında 4 kişi gömüldü son 10 günde sadece 1 i corona dan kayıt edildi
    Gerekli cevabı vermişsin arkadaşa. Bana yazacak bi şey kalmamış [emoji122]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Avrupadaki ölü sayısının fazla olması nüfus ortalamaSının yaşlı olmasındandır..Türkiye gerekli önlemleri aldığı için değil yani..şu an vaka hızında dünya lideriyiz

8. La ... palası alsana işte. poh gibi hala - takılıyor yaaa.

Sayfa 238/1002 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •