Sayfa 238/992 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Viop - XVIII

Onlar şimdi yarın nasıl para kazanırız diye toplu zikirle meşguller bozmayın adamların konsantrasyonlarını

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Onlar şimdi yarın nasıl para kazanırız diye toplu zikirle meşguller bozmayın adamların konsantrasyonlarını
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

3. Bear bull abimiz haklıymış, buradaki çoğu kişinin engel listesine girmesi gerekiyor. Ne yazdıklarına da dikkat etmiyorlar, kahve muhabbeti sanki. Millet birşeyler yakalamaya çalışsa da, bu yazılar yüzünden istediğini bulamaz. Buna bir çare bulunması lazim...

Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok arkadaşım yurt dışına gitti. Hep buradaki argümanlarla. Bazıları mutlu bazıları pişman idi, bu son süreçte pişman olanların sayısı bir iki kişi arttı. Genelde yazılımcı ve mühendis çevrem olduğu için tabi tam yansıtmıyor olabilir ama genelde buradan gidenler hayat çok farklı, sınıf düşüyorsun artıları eksileri iyi düşünün diyorlar. Amerikaya gidenlerde iş garantisi diye bir şey yok bir günde işten atıyorlar, paran varsa güzel yoksa çok sıkıntı bir de uzak diyorlar. Avrupaya gidenler alttan alta kesinlikle ırkçılık var diyorlar. Evine temizlikçi çocuğa bakıcı filan gibi olaylar kesinlikle yokmuş. Bir arkadaşım evini boyatmak istemiş 4000 euro istemişler oturmuş kendi boyamış mesela Gidene de kalana da bir şey diyemem çok zor karar ve çok büyük bir olay ama çok iyi düşünmek ve araştırmak lazım onu söyleyebilirim.
    Gidecek genç yaşta gidecek. Veya varlıklı olup gidecek. Yoksa orada da sıfırdan hayata başlamak zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Geçen patronla ekonomi konuşuyoruz

Yok böyle olacak yok şöyle olacak
    Tayyibi sevmez ama aynı kafa dindar yani tarikatı farklı kitabı peygamberi aynı savunduğu şeyhi farklı yani her neyse
    Konu döndü dine

Dedimki ben ramazanda oruç tutmucam ama diğer 11 ay oruç tutucam ve hergün yardım yapacağım bizimki demezmi seninki oruç değilki aç kalmak iyide dedim ben aynı şartlarda tutacağım ve orucun amacı aç kalmak değilki nefsini dizginlemek yok olmaz dedimki arkadaş sen 1 ay aç kalıyorsun ben 11 ay senin ki kabulde benim ki niye değil ramazanın özelliği var kuranda yazıyor Eee dedim

Kitapta yazan varken sen kim sin

Bende dedimki 70 yaşına kadar çal ölüm döşeğinde kelime şehadet getir allah yermi bunu sen 1 ay nefsine hakim Olcan cennete ben 11 ay olcam cehenneme yok ya

Kitapta yazan neyse o mucize herşeyi seneler sonra biliyor kuran

Bende bir kitap yazayım diyeyim ki bin yıl sonra ışınlanma ile gezegenler arası seyahat yapacağız bu kitap bin yıl sonra bulunduğunda banamı tapacaklar yada bu adam ne bilgiliymişmi diyecekler yada kitap yazdıktan sonra müridlerimi toplayayım yeni bir din kurayım ne olacak

Bırak bu işleri kolaya kaçma elin hristiyanlısı mal camiye gitmiyor kuranın son kitap olduğunu bilmiyor islamın son din olduğunu bilmiyor müslüman olmadığı için cehenneme gideceğini bilmiyor bir sen biliyorsun

Adam iddia oynar

Borsa oynar

Allahım ne olur inşallah kazanırım diye dua eder

Namaz oruç hac bunlar ödül için yani cennet için korkudan yapılıyor sevgiden değil

Demem o ki

Yaptığın niyetin ile uyuşmaz ise ne insanlığın nede allahın huzurunda yerin yoktur.

Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Bear bull abimiz haklıymış, buradaki çoğu kişinin engel listesine girmesi gerekiyor. Ne yazdıklarına da dikkat etmiyorlar, kahve muhabbeti sanki. Millet birşeyler yakalamaya çalışsa da, bu yazılar yüzünden istediğini bulamaz. Buna bir çare bulunması lazim...
    3 gündür tatil grafik atan attı yorum yapan yaptı robot gibi ne istiyorsunuz güncel konuda olacak yaşamdan örnekte olacak yoksa 5 dakikada bir grafik atayım bunlar sadece tahmin iddiadan ne farkı kalır dünden beri meyve sebze bilgimiz arttı kime ne zararı var

Azıcık dışa çıkmanın kimseye zararı yok

Yarın seans açılıyor o zaman bol bol çizgi ve indikatör görür ve huzura kavuşursunuz

MedwiG zaten birazdan gelir siler sen ben yazmasak nasıl aktif olacak bu forum yeri burası değil ama robot değiliz kafa dağıtmak bizimde hakkımız bakın az önce sn laguna ne güzel bir film paylaştı al işte akşama rezil tvden kurtuldum 2 saat öncesindede grafiğinide attı tahminini söyledi bu kadar sizde biraz esnek olun hep borsa hep viop adamı hasta eder ilkokul çocuğu gibi haftasonu gelsede tatil olsa biri bir grafik atsa da görsem yapmayın böyle azizim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,456
    Şu anki Dow.[emoji16]Screenshot_20200503-165405.jpg
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 238/992 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları