Sayfa 238/1003 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Merak ettiğim hali hazırdaki fonları SUA ve SUC bu birleşmeden olumsuz etkilenir mi? Öyle olursa bindikleri dalı kesmiş olurlar.
    SUB fonu cok pasifti.Boyle bir portfoy yonetim sirketine yakismiyordu bence.Belki cok daha aktif bir fon yaratabilirler.Ben olumsuz olacagini dusunmuyorum.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Katılıyorum. Çeyreklik bazda iyi bir PPF'in iki katını bekliyorum bu vb. muhafazakar degiskenlerden. EIB maalesef çeyreklikte 7 olmasi gerekirken su sıralar 6,2 civarında. Bir haftalik nispi iyiyle kapatabilir.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Eıb nin Bi süre böyle gitmesi lazım son 1 aylık performansı emsallerinin Bi tık gerisinde kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : matac; 10-12-2020 saat: 20:25.

3.  Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    Faizle isim olmaz benim.nasil nnf yi adam ettiysek bu tkf yide adam ederiz merak etme sen
    senli benli atarlı konusmuyoruz bu civarlarda, genelde birbirimize saygılıyız. aracı kurumları, fonları adam da etmiyoruz, sizi nargilenizle birlikte yandaki kıraathaneye alalım bence. üsluba dikkat biraz. faizle işiniz yoksa, saygıyla işiniz olsun.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Faiz değil o da bono...
    Hem merak etmiyorum sayenizde nnf den çıktığı günden bu yana ekmek yedik yine sayenizde tkf den de çok ekmek yeriz...
    650m portföy büyüklüğünü kötü sözlerle zorla adam etmeyi düşünmek...bilemedim şimdi
    Yarin borsa eksi yicek ,tkf de bist kadar bir eksi yazsin kiyamet kopar .yilda 18m goturmek guzel yonetici icin

5. Dont feed the troll.

Ha bu arada faiz hassasiyeti olan arkadaşların dikkatine HSYF'ler takasbank para piyasasını kullanarak nema da alır.

6.  Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    Yarin borsa eksi yicek ,tkf de bist kadar bir eksi yazsin kiyamet kopar .yilda 18m goturmek guzel yonetici icin
    siz de yapın, siz de götürün.

7. https://tr.investing.com/news/econom...-uzatt-2068720

Euro trust etf'si taşıyan bazı yabancı hisse fonlarının kısmen işine yarayabilir orta vadede euro güçlenirse.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Eıb nin Bi süre böyle gitmesi lazım son 1 aylık performansı emsallerinin Bi tık gerisinde kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Pit öyle tahmin ediyorum ki emsallerinin gerisinde kalmamak için çaba sarfediyorlar.

Sayfa 238/1003 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •