SUB fonu cok pasifti.Boyle bir portfoy yonetim sirketine yakismiyordu bence.Belki cok daha aktif bir fon yaratabilirler.Ben olumsuz olacagini dusunmuyorum.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SUB fonu cok pasifti.Boyle bir portfoy yonetim sirketine yakismiyordu bence.Belki cok daha aktif bir fon yaratabilirler.Ben olumsuz olacagini dusunmuyorum.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dont feed the troll.
Ha bu arada faiz hassasiyeti olan arkadaşların dikkatine HSYF'ler takasbank para piyasasını kullanarak nema da alır.
https://tr.investing.com/news/econom...-uzatt-2068720
Euro trust etf'si taşıyan bazı yabancı hisse fonlarının kısmen işine yarayabilir orta vadede euro güçlenirse.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri