Sayfa 238/685 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 5479 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Hala yatırım fonları satıyor galiba. Bu satış bitene kadar düşmeye devam

2. Senin gibi hissenin ben veba gibi bir bulastim çıkmıyor artık ama 2 yıl önce 74 olacak 80 olacak diye koşullandiranlar vebali büyük bizim de suçumuz büyük insan etkisinde kalıyor ama Allaha sigindim zaman kaybimiz olur inşallah selamlar

3. Bugün sana sovmeyecegim a.q. hissesi

4. o.c hisse senin yüzünden sinir hastası oldum.

5. Arenayı 1 yıl öncesi zirvesinden % 50 civarı düşüş yaptığında 11 küsürlerden aldım.Bu hisseyi aldığımda endeks 1400 usd 8.4 civarındaydı.Bu gün geldiğim nokta arena alacağıma sığır gübresi alsam daha faydalı bir yatırım olacakmış!!!ARENA pişmanlıktır ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok zararın zararını beklemeye devam.

6. Sığır boku en azından gübre ve yakacak olarak kullanılır bu hisseden tuvalet kağıdı bile olmaz

7. Ne oldu yine 13.81 taşıdıkları hisseyi 13.24 kadar verdiler???Arena yönetimi iflas ettinizde bizden mi saklıyorsunuz????

8. Emirhan Bey,

Takaslar konusunda guzel bir noktayi yakalamissiniz. Acikcasi benim takas okuma konusunda sizin kadar deneyimim yok. Bundan once Perea'nin alislarini da nokta atisi bilmistiniz. Bakalim altindan ne cikacak. Fakat yanilmiyorsam gecmiste Perea alim yaptiginda mutlaka hissede bir yukari yonlu tetikleme yapiyordu. Buyuk ihtimalle broker'lar onden haberle Perea alimlarinin onune geciyorlardi ya da alimin Perea oldugunu goren piyasa dalgayi yakalamaya calisiyordu. Bu sefer oyle bir hareket olmadi yanilmiyorsam.

Zaten gelinen bu noktada acikcasi Perea'nin daha fazla alim yapmasinin da bize ne gibi faydasi olur bilemiyorum. pozisyonunu %3-5 oynatacagina bence yonetim uzerinde biraz baski kursa onun daha yararina olur. Keza alim Perea disi bir fon ise ben daha mutlu olurum cunku artik bizler gibi Arena'ya baka baka korlesmis kemik takim disinda biri yeni bir perspektif ya da kaynakla geliyor demektir.

Acaba bir sekilde MKK'dan kayittan cikarilan hisseler olmus olabilir mi - ya da iliskili baska bir taraf ya da ortak hareket eden bir grup olabilir mi? Bunlar daha marjinal olasiliklar ama dusunmeden edemiyorum.

Dediginiz gibi biraz daha sabredib gorecegiz sanirim.

Sayfa 238/685 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •