Sayfa 238/1003 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ülkede son iki günde temettücü sayısı yüzde 2 artmış ariston abi, mal alan elinde kalıyor gibi, döndüremiyor. pastadaki görüntü gidişata göre herkesi temettücü yabcaklar
    ztn oyle degilmiydik

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ülkede son iki günde temettücü sayısı yüzde 2 artmış ariston abi, mal alan elinde kalıyor gibi, döndüremiyor. pastadaki görüntü gidişata göre herkesi temettücü yabcaklar
    Temettü işi, kendini emekli etme işi, günlük mutfak parasını çıkarayım vs hepsi farklı strateji gerektiriyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    ztn oyle degilmiydik
    Üüüle deme daha dışarda bekleyen sindoma abi ile ikigözüm abi var, onlarda binerse tamamdır, onları ikna etmeye çalışıyor bisttin finosu
    Hamdım Piştim Yandım

4. Görüntü vade sonunu aşağıdan kapamak isteyen devreye girdi gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Vakıf Yatırımdan işlem yapan son derece adi bir robot var. Piyasayı dolandırıyorlar...

Kablonetçiler müjdeniz benden
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence Türkiye'de alternatif borsalar olmalı.

Batı sistemi "no single point of failure" prensibine dayanır, daha iyisi her şeyden 3 tane olmasıdır, trinity deniyor. Bana göre de rekabet ve gelişim açısından 7 ideal bir rakam olabilir.
    "Safety" meselesi.

Kaya tirmanışında "üç nokta kuralı" vardır mesela..

8. bist finosunda surekli kanal ustu alti tuzak acilis kapanislarla duduklemece..

Sayfa 238/1003 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •