Makas yüzde 13 yükelişle 330 olmuş demiş yapı kredi ayrıca hedef fiyatımız 225 demiş sanırım yanlışlıkla.. ytd
Makas yüzde 13 yükelişle 330 olmuş demiş yapı kredi ayrıca hedef fiyatımız 225 demiş sanırım yanlışlıkla.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Deli kadir neredesin? Böyle hacim mi olur yahu? Ytd
Sen ne salaksın tam zamanıydı oysaki. Ytd
Hamdım Piştim Yandım
Gelin bir test yapalım : Aynı ekiple bir 10 yıl daha gidelim ve bakalım bir 10 yılın sonunda neler görür yada göremeyiz ? Socar büyümeye devam eder ama biz ne ederiz onu bilemem.
Birisi bana şunu açıklasın : 10 yılda bu iş olmadıysa, bugüne kadara neyi yapamadınız da olmadı, bundan sonra bugüne kadar başaramadığınız neyi başaracaksınız da olacak ?
Yarın petrol düştüğünde tüm marjlar mükemmel gittiğinde, olası bir karlılık bu mevcut yönetimin başarısı mı olacak. Yada böyle bir durumda normal bir orta düzey yönetici olsa da bu başarı olacak mı ?
Profesyonel yöneticinin başarısı zor günlerde belli olur. Sizce bugüne kadar gördüklerimiz bu konuda fikir vermiyor mu ?
y.t.d.
Teb yatırım endekis altı getiri performansı ile hedef fiyatı 14 e çekmiş
Hamdım Piştim Yandım
Benim şartlarım tam oluşmasa da bende endekis üstü getiri performansı bekliyorum teb in bu beklentisinden sonra......
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Teb ve teb yatırım kardeşler uzun zamandır takip ettiğim takaslardaki ikili diğer park yerleri diyelim tahtacının. Bir iki aydır malları topladıladılar. Daha öncede dağıtmışlardı. Yatırım fonlarından çıkan mallar ya da tahtacının salt çoğunluğu olan mallarda diyebiliriz. Ha bağımsız giren çıkan elbette vardır ama teb ve hsbc ne zaman fiyat verirse bir hareketlenme oluyor akabinde.
Rezillerin herşeyi danışıklı dövüş. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri