Sayfa 239/639 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by secretboyinplay Yazıyı Oku
    32.593 lot ile 0.41'e uzlaşıyor.
    Bu seferki 0.43 hareketi farklı... Gecen seferki 0.42 te bakipta buradan satar 0.33 ten yerine koyarim hesabi yapanlar yanilabilirler... Tablo ve durum ayni değil....

2.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Ertem yönetime atar yaptı.Yasaklandı.
    13 Mayısa kadar bana katlanacaksınız.
    Yok be usta burada faydalı yorum yapan herkese saygım sonsuz. Ben muhasebe işlerinden çok anlamıyorum profesyonel değilim o yüzden bu işin uzmanları ne okudularsa olumlu olumsuz yorum bekliyoruz

3. Arkadaşlar şimdi biraz inceleme firsatı buldum, gelir tablosu ayrıntılarını göremememiz sebebiyle genel olurak bakarsak yurt içi satışlarında ciddi bir azalma olduğu göze çarpmakta ve bu zaten geçeci beyanlarında da görülmekte idi..alacakla ilgili baktığımızda bilanço ve faaliyet raporu ve gelir tablosunda tam anlaşılamamakla birlikte, diğer ticari alacaklar kısmında bulunanan 175 milyon alacağın alıcılar hesabına alındığı görülmektedir..gelecek aylara ait gelir tahaakuklarınında 12 milyondan 26 milyona çıktığı , ayrıca faaliyetle ilgili gelir ve karlar hesabının 29 milyondan 18 milyona indiği anlaşılmaktadır...
    mealen faize ilişkin 29 milyonluk faiz 18 milyon olarak kayıt edilmiş..diğer ticari alacaklarda bulunan alacak alıcılar hesabına kayıt edilmiştir, amacının ne olduğunu henüz anlayamadım..faaliyet raporunda hiç bir şey yok resmen, seddülbahirin dediğine geliyoruz, genel kurul olmadan bir şey anlayamayacağız.. hasılat artışı öngörülüyor ancak nasıl sağlanacağı belli değil, alacak sorunu belirsizliğini koruyor, ayrıntı göremiyoruz zira, öz kaynakları erimiş, hisse geri alımı yapılacağı söyleniyor ama ne zaman 2,60 tan piyasaya çıkan kağıt 0,3x lara düşmüş daha alım yapılacak..ben şuan hala nötürüm, genel kurul da herşey netleşecek anlaşılan.. ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Yok be usta burada faydalı yorum yapan herkese saygım sonsuz. Ben muhasebe işlerinden çok anlamıyorum profesyonel değilim o yüzden bu işin uzmanları ne okudularsa olumlu olumsuz yorum bekliyoruz
    Olumlu dostum,rahat ol.Daha iyisi bu çeyrek içinde olamazdı.Herşeyi bırak kenara,en azından şunu düşün.Geçen sene brüt kâr yetersizdi.Bu sene personel+gyg'yi karşılıyor.Bu bile idare eder.

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Bu seferki 0.43 hareketi farklı... Gecen seferki 0.42 te bakipta buradan satar 0.33 ten yerine koyarim hesabi yapanlar yanilabilirler... Tablo ve durum ayni değil....
    Aynen usta bu kez veriler daha umut verici... muhasebe işinden anlayan arkadaşa son bilanço ve gelir tablosunu geçmiş verilerle kıyaslama yaptırdım dediği....

Olumsuzluktan olumluya dönüş sinyali var 18 bekledin en az 2 bilanço ve genel kurulu bekle zaten dipte dedi. Alacak sorunun çözüm yolunu anlattım patronun alım yapacağını ve bir üst pazara çıkmak için başvuru tabiiki genel kurul yapılacak deyince beklemeye devam et dedi onun yorumlarına güvenirim zaten bekleyecektim ama güvendiğim bir kişi bekle deyince üstelik bir çıkarı amacı yok beklemeye devam...

7. Su anki uzlaşma ve kalan satış adeti ne kadar

8. 35.325-0,41
    satış kalan 118.301

Sayfa 239/639 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •