Sayfa 239/774 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. http://www.bbc.com/turkce/haberler-t...5male.Ad1.mktg

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

hayal kuruyorsunuz arkadaşlar tüm partiler için geçerli asgari ücretli yada hiç gelir olmayan kişi partilerce değil milletvekili adaylığı ilçe başkan yardımcısı bile olamazlar
    çok çalışrsa çaycı olurlar ama onunda ücretini doğru dürüst ödemezler bile

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    hayal kuruyorsunuz arkadaşlar tüm partiler için geçerli asgari ücretli yada hiç gelir olmayan kişi partilerce değil milletvekili adaylığı ilçe başkan yardımcısı bile olamazlar
    çok çalışrsa çaycı olurlar ama onunda ücretini doğru dürüst ödemezler bile
    İtiraf ediyorsun bak..o zaman niye bu 18 yaş vekillik maddesini getirdi seninkiler..

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Sadece tarihsel nedenlerini sayayım
    1940 lar açık oy gizli sayıma geri dönmemek için EVET
    1950 ler halkın oyuyla seçilen başbakanı asmamak için EVET
    1960 lar askeri darbeleri önlemek için EVET
    1970 ler koalisyonlarla ülkeyi 1 sente muhtaç etmemek için EVET
    1980 ler askeri darbeleri önlemek için EVET
    1990 ler basınla bürokrası ile sermayeyle askeri cunta ile 28 Şubatları oluşturan güçlerin hükümet yıkmalarını engellemek için EVET
    2000 ler gazete küpürleri ile iktiadar partisini kapatmaya çalışan zihniyete ve halkın oyu ile iktidar olanları farklı güçlerle engellemeye çalışanlara karşı EVET

rumenigge birzamanlar çok taktir ettigim alman bayermünih takımının ve alman milli takımının da kaptanlıgını yapmış sol açık oyuncusu..fakat yazdıklarınızın hiçbirine cevap bile yazmak fikir yorgunu ve biat kültürüne sahip birini yüceltmek olur..
    kıssaca bir birey olarak mustafa kemal ATATÜRK,e dahi verilmemiş olan bu yasal kılıfı şimdi evet diyerek kendini tatmin etmek istiyorsun...
    şu yaşadıgımız dünyada ne insanlar geldi geçti bu günlerde geçeçektir fakat benim unutamadıgım ve unutmak istemedigim üç devrimci vardır..
    1.HAZRETİ MUHAMMED
    2.FATİH SULTAN MEHMET
    3.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    bu insanlar devrim yaratanlar digerleri arkasından gelenler..
    oyuma gelecek olursa belli olmadımı tabi,ki HAYIR ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    muhtar olmak için 25 yaşını geçmiş olmak lazım yahu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Tüm dünya, batı karşı diyorsun Rumennigge dogru dersin dış politikanın içine ettiniz, bir sözünüz diğerini tutmuyor, kırmızı çizgileriniz bir bir aşılıyor, Süleyman şah Türbesini kendi topraklarınızı bile koruyamamış, kaçırmışsınız kısaca acizsiniz, argoca tüm dünya malı kaldırmış, sıraya girmiş sen pantalonu indirir egilirsen, sıraya çok kişi girer..bunu anlamak bu kadar zormu, sokanda suç varda sokturanda hiç suç yokmu...

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    İtiraf ediyorsun bak..o zaman niye bu 18 yaş vekillik maddesini getirdi seninkiler..
    ben de onu diyorum işte sen 18 yaş için zengin-gariban itirazı yaptın ya
    ben de diyorum ki gariban için zaten değişen bir şey yok 18 olsa ne yazar 70 olsa ne yazar
    bu partiler üstü eleştiri olarak görüyorum
    18 sınırına çekilmesine karşı değilim
    18 yaşındaki bir insan çocuk değil kanunlar önünde idam yasası olsa idam bile edilir ken neden seçilmesin

Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    rumenigge birzamanlar çok taktir ettigim alman bayermünih takımının ve alman milli takımının da kaptanlıgını yapmış sol açık oyuncusu..fakat yazdıklarınızın hiçbirine cevap bile yazmak fikir yorgunu ve biat kültürüne sahip birini yüceltmek olur..
    kıssaca bir birey olarak mustafa kemal ATATÜRK,e dahi verilmemiş olan bu yasal kılıfı şimdi evet diyerek kendini tatmin etmek istiyorsun...
    şu yaşadıgımız dünyada ne insanlar geldi geçti bu günlerde geçeçektir fakat benim unutamadıgım ve unutmak istemedigim üç devrimci vardır..
    1.HAZRETİ MUHAMMED
    2.FATİH SULTAN MEHMET
    3.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    bu insanlar devrim yaratanlar digerleri arkasından gelenler..
    oyuma gelecek olursa belli olmadımı tabi,ki HAYIR ..
    saygı duyuyorum
    hayır nedenlerini de somut olarak yazsan iyi olurdu

Sayfa 239/774 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •