Sayfa 239/486 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    İnan ben kagıttan ümidimi kestim.Ölü para benim için ayriyeten benim maliyet 16.62 ha bu arada 11600 dende bir başka hesabımdan var.Ama yüklü olan 16.62 den kısmet bekleyecek. Ama bu çılgın piyasadan. 8 dende alınır daha aşağıdanda. Hayırlısı
    gün gelir yine yükselir bazen kenarda bırakıp unutmak daha hayırlı. Benim maliyet güzel ama bu piyasa gerçekten çok tehlikeli sabırlı olmak lazım ..

2. iş habire yazıp yazıp siliyor yukarıya satış baskılıyor kağidi almayın dior

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    senin ilgin alakan nedir hisseyle, alıp satar mısın, yada eskiden zarar ettin kuyruk acın mı var, almak için bekemekte misin, yada şirket tavuğuna kış mı demişti,
    Seninki Logo'ya da bulasti. Bu sefer Logo Akbank'dan degerliymis.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Seninki Logo'ya da bulasti. Bu sefer Logo Akbank'dan degerliymis.
    Bizden uzak olsun, istediği yerde takılsın piyasa piyasa değil zaten ben tercihlerimi yaptım yazılım kanadında bir hisse sececeksem link, ki seçtim. Yanına da beğendiğim 3 sanayi sektörü hissesi koydum, en az altı ay hiçbirinden vazgeçmek yok. Ağırlık değiştirerek maliyetleri güzellestirsem yeter şimdilik.

5. kağıt yüzde 12 yükselmiş kimseden ses yok

6.  Alıntı Originally Posted by gardiyan Yazıyı Oku
    kağıt yüzde 12 yükselmiş kimseden ses yok
    13 den alınca pek ilgi çekici olmuyor

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by polatalemdar Yazıyı Oku
    13 den alınca pek ilgi çekici olmuyor

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Haklısınız biraz sabır edelim ,tez zamanda iyi yerlere gelmesi dileğiyle sadece lik değil bir çok kağıtların maliyeti yükseklerden

8. 8,88 maliyet ile aranızdayım. ortaklık veya şirket satışıyla ilgili beklenti var. ayrıca devletin milli yazılım atağı olacağına dair açıklamaları var. tüm yazılım şirketleri yükselme potansiyeli devamı söz konusu.( link, kfein ve logo )

Sayfa 239/486 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •