Sayfa 239/916 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Eğer bana diyorsanız az da olsa elimde hisse var son bilancosunu beğendiğim icin

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Eskilerin bir lafi vardir..."Kimse karina ortak aramaz" diye... ben artik hisseleri ballandira ballandira anlatanlara supheyle yaklasiyorum. Sanki millete bi gaz vereyim az bi yukselsin de elimdekileri bosaltayim gibi bi dusunceleei oldugu hissi uyaniyo icimde. Bi de tersi var.. yerenler.. onlarin da hissenin aslinda potansiyeli olduguna inanan ama treni kacirmis hissi ile nasil yapsam da az asagi saldirsam hisseyi, ordan trene binsem arzusu oldugunu dusunuyorum. Iyi niyetle yorumlari takip etmeyi birakali cok olmadi, maliyeti cok yuksek olsa da. Rabbim herkese hayirli kazanclar nasip etsin...

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Potföyümün önemli kısmını boşaltmama rağmen hala bir miktar KP’im var. Şirketi yakın takibi ve bilgileri eskiden burada yazan bir abimden devir aldım. Rasyoları istediğim düzeye geldiğinde ve düzenlilik gördüğümde dönmeyi düşünüyorum. Çok yıllarımızı verdiğimiz bir şirket, yakın takipte.
    Bu nedenle özellikle yanlış ve altı boş yazılara tepki veriyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Potföyümün önemli kısmını boşaltmama rağmen hala bir miktar KP’im var. Şirketi yakın takibi ve bilgileri eskiden burada yazan bir abimden devir aldım. Rasyoları istediğim düzeye geldiğinde ve düzenlilik gördüğümde dönmeyi düşünüyorum. Çok yıllarımızı verdiğimiz bir şirket, yakın takipte.
    Bu nedenle özellikle yanlış ve altı boş yazılara tepki veriyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hissenin speği benim, buralardan daha çok mal almam lazım, burda olumlu şeyler yazıp önüme taş koymayın demeni bekliyorum. Kutpo hakkında yazdıklarının hepsi negatif, bir olumlu yanı yok mu bu şirketin. Halbuki hepimizden iyi tanıyorsun şirketi.

İnsanın doğasında vardır beğenmediği hiç bir şeyi almaz, sizde bu durum tersine demek beğenmediğin şeye vuruluyorsun.

5. Değerli Yatırımcı arkadaşlar bence bu kadar birbirimize sarmanın anlamı yok paylaşımlarınızı yorumlarınızı zevkle okuyorum. Sadece nacizane tavsiyem daha sayılara dayalı konuşursak herkes için daha efektif ve yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Türk borsasında bence yatırım yapılacak bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki şirketlerden biri Kütahya porselen ekim ayı ihracat rakamları olumlu geçen yılın aynı ayına göre %18 lik bir artış mevcut. Kasım ayı 10 gün sonra açıklanacak ona göre bir yol haritası oluşacaktır kanaatindeyim. Daha önce yapmış olduğum hesaplara göre yine 3 aylık bilanço tahmini yapmaya çalışırım. Ancak benim tek kafama soru işareti yaratan şu yönetim giderleri ve tek kalemde yazılan reklam ve pazarlama harcamaları
    bir de şu stok rakamları her dönem artıyor kar gelirken stoklarda da azalma olursa zaten temiz 2 tavan yapacak hisse düşüncem budur.

6.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    Değerli Yatırımcı arkadaşlar bence bu kadar birbirimize sarmanın anlamı yok paylaşımlarınızı yorumlarınızı zevkle okuyorum. Sadece nacizane tavsiyem daha sayılara dayalı konuşursak herkes için daha efektif ve yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Türk borsasında bence yatırım yapılacak bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki şirketlerden biri Kütahya porselen ekim ayı ihracat rakamları olumlu geçen yılın aynı ayına göre %18 lik bir artış mevcut. Kasım ayı 10 gün sonra açıklanacak ona göre bir yol haritası oluşacaktır kanaatindeyim. Daha önce yapmış olduğum hesaplara göre yine 3 aylık bilanço tahmini yapmaya çalışırım. Ancak benim tek kafama soru işareti yaratan şu yönetim giderleri ve tek kalemde yazılan reklam ve pazarlama harcamaları
    bir de şu stok rakamları her dönem artıyor kar gelirken stoklarda da azalma olursa zaten temiz 2 tavan yapacak hisse düşüncem budur.
    Hislerime tercüman olmuşsunuz. Hep beraber biraz daha bilgiye odaklanalım. Forum hareketlenmişken, ''doğru'' bilgi paylaşımını artıralım.

İşler bizim için iyiye doğru yol alacak gibi görünüyor. Ekim ihracat rakamlarını iyi takip edelim. Malesef idari giderleri takip etme olanağımız yok. Benim de ciddi kaygım bu yönde. Bunun yanında geçen seneki yoğun televizyon reklamı kampanyası benzeri bir pazarlama faaliyeti olmadan tek kalemde anormal reklam yada pazarlama harcaması yazamazlar. Promosyon çalışmaları sıradışı bir etki yaratmaz. Ancak belirli bir miktar artış olabilir. Geçen sene son çeyreğe yansıyan ''tek seferlik'' vergi bu kez olmayacak. Bu nedenle genel olarak iyi bir bilanço bekliyorum. Özellikle mağaza satışları (kampanyalı mass market satışları değil) ve ihracat rakamları iyi gelirse önümüz çok açık.

ytd değildir.

7. Kutpoda kla****** en iyi bilançoyu genelde 2. çeyrekte gelir. Sebebi ise yaz düğünleri öncesi ilk bahar dönemi çeyiz alışverişine bağlanır. Ne kadar gerçektir tartışılır tabi. Bu sene değişiklik oldu en iyi bilanço 9 aylıkta geldi. Yani çeyiz sezonu dışında kalan temmuz, ağustos ve eylül ayı döneminde harika bir faaliyet karı getirdi. Ekim ayı ihracatta %18 ilk bir artış olduğunuda göz önünde bulundurursak kutpo 12 aylıkta da bir alicengiz yapmaz ise 35 ile 40 milyon arası bir kar çok rahat getirmesi lazım gelir. Bu karın hakkınıda bir önce ki sayfada yazdım zaten.

8. şirketimiz malhatun cad.yeni çevre yolu 3,km b7 8 bozuyuk bilecik adersinde bulunan Kütahya porselen bozuyur sarar outlet subesinin gerekli lüzum üzerine kapatılmasına

ytd degildir

Sayfa 239/916 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •