Sayfa 239/612 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 4896 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

Açıkladığı 62 milyon tl kara göre 6.60 fiyatta temettü sonrası f/k 3.94

2. 5 li seviyelerde almayan yatırımcımız 6,50 seviyelerinde çılgınlar gibi mal alıyor ))

Sayın Hisseci44

Sizin formasyonu Cuma günü bilanço ile yapmayanlar bugün temettü ile yapmak zorunda kaldılar

Endekste de 103 200 destek, kırılmadığı sürece negatif endeks etkisi de olmaz.

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Grafik son durum:

21 ve 50 aşağı geçildi , 100 yeni destek.
    21 ve 50 yukarı açılırsa yükseliş sürer , aksi taktirde destekleri izleriz.
    21 50 direnci 6.64
    6.76 önceki zirve.
    Günlük grafikte 6.5 direnci yukarı kırıldığı için şimdi burası güçlü destek haline geldi.

100 test edildi
    Son durumda yukarıda trend direnci aşağıda 100 ağırlıklı ortalama arasında sıkışma var.
    Bakalım hangi yöne kopacak.
    6.55 altına geri çekilecek olursa 6.50 güçlü destek haline geldiği için alım yaparım
    6.50 altında desteğimiz 6.42

6.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Yazmayı bırakmadan önce ameliyat olacağımı yazmış olmama rağmen ve senin de muhtemelen bunu okumuş olmana rağmen,
    bu cümleleri yazman seni nasıl bir insan yapıyor ?
    Geçirdiğim ameliyat önemli bir ameliyattı ve maalesef tekrar ameliyat olmam gerekiyor.

Aksen bilançodan sonra düştü. Temel analizden anlayan herkes bilançoda ters gidenin ne olduğunu anlamıştır. Maalesef Odaş ve
    Aksen 2018' de bazı işlemlerimden zarar ettiğim hisseler oldular.
    Aksen' de bilanço öncesi ağırlığımı azalttığımı da belirtmiştim ayrıca.
    Son 10 yıldaki en düşük yıllık kazancım 2018' de oluştu Aksen ve Odaş yüzünden.
    Her şeye rağmen 2018 kazancım %49 , Allah' a şükür.

Tek işim borsa, neyi doğru neyi yanlış bildiğimi, doğru tespitler yapıp yapmadığımı, yazılarımı okuyanlar "sahip oldukları akıl ile"
    değerlendirip kararlarını verirler.

Senin söylediğin gibi uçacak kaçacak diye yorumlar yapmam "nedenlerini yazarım" , kar tahminlerimi yaparım. Tahminlerim gerçekleşmez ya da teknik analiz sat verir ise gereğini yaparım.

Anadolu' dan aldım ve Anadolu' dan zararına sattım maalesef. Şu anda da Cuma günü aldığım 15 000 lot var Aksen' de sadece.
    Yeni bilançoyu görmeyi bekliyorum, bilançoya kadar alıma devam edebilirim , endekse de bağlı elbette.
    Afrika tahsilatının 9 aylık bilançoda problem oluşturması düşüşte etkili oldu.
    Bu şirkete , yöneticilerine ben de kızgınım. Geldiği noktada çok fazla kişi de kızgındır.
    Ama bu kızgınlık nasıl ki bana sana hakaret etme hakkı vermiyorsa sana da vermemeli.
    "En azından dürüst birisini suçlamadan önce haklı olduğundan emin ol"

Kul hakkı kimsenin ödeyebileceği bir şey değil...
    Sn parasever..
    Aksen de Afrika tahsilatının oluşturduğu problem nedir?
    Finansal raporların neresinde görebilirim?
    Veya başka bir yerde haber geçmiş olabilir..
    Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by olgu Yazıyı Oku
    Sn parasever..
    Aksen de Afrika tahsilatının oluşturduğu problem nedir?
    Finansal raporların neresinde görebilirim?
    Veya başka bir yerde haber geçmiş olabilir..
    Teşekkürler.
    Ticari alacaklar 1.914 milyon tl seviyesine geldi.
    9 aylık bilançoda.
    Kısa vadeli finansman ihtiyacı için yüksek faizle borçlanmak zorunda kalmış.
    Bu durum bence çoğu kişi için sürpriz olumsuz bir durum oluşturdu ki bilanço sonrası sert geri çekilme gördük.
    Yalnız şunu belirteyim
    Şirketin Afrika sözleşmelerinden alacakları banka garantisi altında yani bence alacaklarını alamaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Kişisel analizim bu yönde. Afrika sorunu çözülür ise hızla toparlanabilir bu yüzden izliyorum.
    Bilançodan sonra Aksen başlığında tekrar yazacağım eğer ameliyatım için erken bir tarih verilmez ise.

Zaman harcayıp bilgimizi paylaşıyor nadiren de olsa yanılıyoruz , yanıldığımız anda hemen suçlamalar hakaretler başlıyor.

3.80' de fonet yazdık , geçen hafta petun yazdık. Haklı çıktıklarımıza bakmadan yanıldık diye hemen sataşmalar başlıyor.
    Kardeşim ben de zarar etmişim Aksen' den ben de kızgınım şirkete.

Sayfa 239/612 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •