A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanki tahtada kavga var gıbı
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..
Doların çakıldığı, bankaların uçtuğu, Garanti Bankasının %5+ olduğu bir günde Oyak ve saz arkadaşı İş Yat. son 3-4 gündür olduğu gibi yine sabahtan ne varsa alıp bu defa akşamı beklemeden fazlasıyla zararına boşalttılar. Ve her günkü gibi zarardalar.
Kredili işlem yapıyorlar gibi görünüyor aAnlık izlemek insana kafayı yedirir. Bir bakıyorsun 87yi zorluyor bir bakıyorsun 81. Bunlar çok büyük marjlar. Temel analizde bir bozulma yok şu an. 26 Ekim'de bilanço gelsin bir bakalım ne durumda.
Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
Veren de alan da O'dur.
Dentisit 1.2 gun ekranı kapmak lazım.. Anlık moral bozuyor..
Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..
Arkadaşlar bu nasıl bir iş. Bütün yatırım şirketleri teknik analiz veriyor hedef veriyor, anlamıyorum, ben gidiyorum. Hisse çıkana kadar yokum . 1 i geçince görüşürüz.. ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli arkadaşım
Bu aracı kurumlar al verdiklerinde oldum olası uyuz olmusumdur.Ama neylersin bir türlü çıkamıyoruz.Benim hala kafamın basmadigi bir dünya kar hisse nominal değerinin altindaYTD
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskilerin maliyeti 1 in uzerınde... Yenilerın derken. 15 gunluk sure. 090 uzerı... Buraları halletmesi gerek yukarı gitmesi ıcın.. (işbankası ve yatırım bankasının dan kaynaklı bir sey olmaz.. İşbankasında keyıflerıne kalmış, olumluda yaparlar olumsuz da
Yer İmleri