endekse birazdan ikinci satış dalgası gelir buda 2.2 lere kadar sarkar gibi ytd
endekse birazdan ikinci satış dalgası gelir buda 2.2 lere kadar sarkar gibi ytd
avm ve toplu halde kalabalık oluşturucak mekanları açmazlar sanırım daha pazar yri gibi sırayla avm ye alıcak halleride yoktur yani bu sene kayıp avm si olan gayri menkuller için kira gelirleri ciddi oranda düşer uzun vadede de eticaret bitirir gibie geliyor o dudumda avm ofis biro tarzı yerler taştan başka bi değeri kalmaz ytd
endeks hakkında düşüncelerimi söylemiştim.maliyetim düşük olduğu için torunlarda fazla kalmayı düşünmüyorum zaten. uzunculara Allah sabır versin. AVM konusunda güzel tespit yapmışsın,orta vadede çok iş yeri kapanır gibi. tüm yasaklar kaldırılsa bile biz bu meretten en az 1 yıl tırsar,kalabalık yerlerden kaçarız.
Benim maliyetim 2.28 , en kotusu degil ama cok iyi de degil
Ne cok kar ne de asiri zarar edecegim bir nokta oldugu kanaatindeyim
Sent from my iPhone using hisse.net
yine başladılar kamyon dolusu hisseyle her basamakta oynamaya. az kaldı satışlarım gerçekleşirse temmuza kadar uğramam buraya.
bu hafatadan da umudu yitirdim hatta önümüzdeki haftadanda 2.3 üstü yok aşagıdada 2 altı yok gibi bu aralıkta artık ne kadar sürücekse bunun speği şu borçluluktaa size para kazandırmam tutturursan trade et diyorr ytd
tahtacı işi biliyor şu son 10 gündür maliyetleenenlerin hepsi 2.3 civarı üzerine çıaktmıyorr ky da çok var tahtada 2.3 üzeri endeks 100 bin kırarasa o vakit kırar kanımca bezdirdi herkesi gidenlere bakınca pişmanlık kaynagısın torunlar ytd
Yer İmleri