-
Enteresan böyle beklentisi olan hisseyi nasıl burada tutarlar elbet bir yiğit gelir isteseler tek kalemde tavan serbestten 1 milyon koysan direk tavan % 6 halka açık dolaşımda 3 milyon küsür para hayret olacak iş tekkeyi bekleyen çorbayı icer
-
Ben şahsen bekliyom 3 kuruş indir kaldır elbet iyi gün gelecek kendi görüşüm kendi beklentim para kolay kazanılmıyo
-
-
Malın yarısını cıktım bugün...zarar yazsakta GYO sektörü cok sıkıntılı...sngyo 3milyar borcu varken boşuna ahkam kesip durmayın burda...srvgyo bile bir dünya borcu var..iş tehlikeli safhada...bu şirket i yönetenler bu döviz pozisyonu nu düşecek diye borca yüklenmiştir...oswe satışı şu anda şirket için zorunlu bir durum...biraz nefes almaları lazım...yoksa bu döviz pozisyonu nda tepetaklak olurlar....
-
-
Bu işler sırayla değerlendirmende de geldi uluslar arası şimdi sıra satış haberinde bu baskı hayra alamet değil
-
şatış haberi düştüğünde buraları beğenmeyenler 3 üstü almaya çalışır alabilirse tabi borsa sabır işidir ben beklemeye devam 1 ay beklerim 2 gün yeter
-
Bugünlük bu kadar hayırlı cumalar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri