Ben uçan kaçan değil de gariban ve ucuz kalmış, 1 ay sonra 1,01 TL temettü verecek, uzun vadeli trend desteğinde olan bir hisseyi paylaşayım. Gözlerden kaçıyordur belki.
![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Boykot olayı ile gündeme geldi sıkıntı olmaz mi...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onun yorumunu herkes kendi yapıp alıp almamaya karar verir. Benim bir yönlendirme yapmam doğru olmaz. Ben temel ve teknik olarak ucuz bulduğum için paylaşmak istedim. Belki birisi görür benden daha ayrıntılı çalışır grafiğine de bir faydam dokunur.
Bir aralar buraya sürekli endeksin euro bazında diplerde olduğu grafikleri koyardım ki diplerdeki kötü psikoloji dağılsın diye. Şimdi endeks zirvede moral yapmaya gerek yok. Boğalar şaşaalı günlerinde. Ben kendi karakterim gereği hep ucuz gördüğüm daha ağır kağıtlarla haşır neşir olmaktayım
Syg.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
kısa ve orta vade yükselişin keyfini yaşarken, uzun vade ile ilgili zıt kutuplar oluştu.
bazı başlıklarda önümüzdeki iki sene içinde ciddi bir kriz beklentisi dillendiriliyor, bazı başlıklarda da borsamızın çok ucuz olduğu, 100.000li rakamların artık kalıcı olduğu dillendiriliyor.
zaman gösterecek nasıl olsa, şimdilik biz rallinin keyfini yaşayalım...
Sacro abi bucim aslan izdmc THY clebi tav soda ekgyo güzel gbi bunlar .Bucim için yorumunuz var mı baya düştü dipten dönüyor gbi
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri