Sayfa 239/990 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Yatirim kapanista 1 milyarlik mal almis millet buna umit baglamis ya gecenki gibi satarsa yarin geri.. veya karsidan isyatirimdan satan da kendileri ise 1.1 milyar tl adamlar algiya oynuyo dikkat

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçen sefer 900 milyon enka almıştı karanlıkta. O gün tavan olmuştu diye hatırlıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Satışta etkisi olan karar 28 Nisan 2023’e ertelenmiş

Ziraat satışını buna bağlıyordum…

3. Evet ogun borsada %3.5 artmisti.. tekrar caktilar yukardan
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Geçen sefer 900 milyon enka almıştı karanlıkta. O gün tavan olmuştu diye hatırlıyorum.

4. Umut Güner
    @umuttgunerr
    ·
    1 sa
    Trendyol un sahibi Alibaba, Türkiye de Çin mahallesi kuruyor!

e-ticaret devi Ali Baba nın Trendyol ekibine Çin Mahallesi kurmak için 2 bin dönüm üzeri arazi satın alma talimatı verdiği iddia edildi. Projenin nerede gerçekleşeceği öngörüleri üzerine arazi fiyatları arttı.

__________________________________________________ __
    Yer açın..misafirler gelecek..
    Son düzenleme : dva glaza; 11-01-2023 saat: 22:45.

5. Zarlar longcuların elinde. Üst akıl borsa düşsün istemiyor. Ülkede bir bahar havası isteniyor. Marketlerde fiyatlar artmasın, giyim kuşam zamlanmasın, yollar köprüler zamlanmasın, bedava konut kredileri, bedava kgf kredileri, 1 milyona yükseltilen engelli araç limiti vs. vs. Her oy önemli. Zaten kalmış max %10 yabancı onların da mallarını alırlar Arcelormuş Blackrockmuş bilmem neymiş.

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Yatirim kapanista 1 milyarlik mal almis millet buna umit baglamis ya gecenki gibi satarsa yarin geri.. veya karsidan isyatirimdan satan da kendileri ise 1.1 milyar tl adamlar algiya oynuyo dikkat

Pay repo nisana uzatılmış... Akşam seansı yükselişle karşıladı Viop

7. BBHT'de Mete Yüksel, büyük hisseler Takasbank'da teminata kabul ediliyor oradan ucuz kaynak sağlanabiliyor ancak diğer hisseler fonlar ile pay repo yapılarak kaynak sağlanıyordu, bu işlerin son tarhinin uzatılması olumlu etki yaratır dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Büyük fonların yöneticileri panik havası da son kaç gün baya zarar yazılmış. Son tebliğ nefes almalarını sağlayacak ..

Sayfa 239/990 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •