Sayfa 239/1006 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Viop LVIII

İzmir'e petrol getiren tankere İran el koydu

Türkiye Petrol Rafinerileri’nin Irak’tan satın aldığı petrolü İzmir’in Aliağa limanına getiren St. Nikolas isimli tankere Umman açıklarında silahlı baskın düzenlenerek İran tarafından el konuldu.
    Irak’tan İzmir’in Aliağa ilçesine petrol taşıyan tankere, Umman açıklarında silahlı baskın düzenlendi.

Yunan armatör firması Empire Navigation ait Marshall Adaları bayraklı St. Nikolas isimli gemi, Türkiye Petrol Rafinerileri’nin (Tüpraş) Irak devlet petrol şirketi SOMO’dan satın aldığı ham petrolü taşıyordu.

Türk personel bulunmayan tankerde, 18’i Filipinli olmak üzere 19 mürettebat bulunuyor.

Geminin sahibi konumundaki Empire Navigation, gemiyle Umman açıklarında irtibatın koptuğunu açıkladı.

Birleşik Krallık Deniz Ticareti Operasyonları Kurumu ise gemiye silahlı kişiler tarafından baskın düzenlendiğine yönelik ihbar aldıklarını açıkladı.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tiriliyoon dediler, çuval değil yaw
    uçururlar bizi...

İsveç'te önce Sivil Savunma Bakanı, ardından Genelkurmay Başkanı'nın yaptığı "savaşa hazır olun" uyarıları endişeye neden oldu.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sana dedik essek al diye ,70.den 80 vurdu,Öteki eşekten al dedim 58 den 68 vurdu,ben daha nedem.
    Abi ben al satciyim 45 saniyede 1 dakikada satamazsam o kağıda bulaşmam. Ben 30-50 takla atarım aynı hesaba gelir. Günlük %1-2 arası yetiyor bana. Üstü de oluyor. Alper ve Ayhan başkana ekstre atıyorum benim para az hacim çok. Aylık bir emekli maaşı alıp ödemelerin yapıyorum benim hedefim bu.

para sayma makinası götürmüştür işallah yanında..

kazıklamasınlar bizi...

KKM'den 1 haftalık çıkış 50 milyar TL

yarın zopa günümüz olacak gibi.

erdemir de işin tuzu biberi oldu. 150 milyar piyasa değeri var, 100 milyar yatırım açıklıyor. temettü işi artık kısada hayal. onu geçtim kredi finansmanında sıkıntı çıkarsa yapacağı ilk iş bedelliyi yapıştırmak olur.

kesinlikle çok iyi yatırım. bu süreçte ky canının çıkması da olası.

buna bir tane pair bulmak lazım. çok kafa yormak lazım. ölmüş eşşek kurttan korkmaz dememek lazım. bakacağız.

8. Murat Kurum: İstanbul da sahil ve civarında vatandaşın içki tüketimine yaşam tarzına kimse karışmayacak.Tekel bayisi esnaflarına yönelik 22:00 den sonra Alkollü içki satış yasağı uzatılarak saat 24:00 e uzatacağız mevcut belediyenin bu baskıcı yasakçı cezalandırıcı yaptırımlarından kurtaracağız.

Sayfa 239/1006 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •