Benim hayalin yanına kimse yanaşamaz.
Karton da aynı satan çıkmıştı ve olmaz diyen çoktu.
Bedelsizsiz defter değeri bağlamında EGGUB de uğraştım ve manyak zıplama yaptı ve spk bile daha dün krediliye kapadı.
Egeen de bazen ilk günün ertesi spk müdahale ediyor.
Patron stok malları dahil onuda alırlar.Kartonda patron 2 kere çaktı son çakışı durdurdu hisseyi ve o gün çaktım ben.
Hissede toplu bence.
Bryat da da vardım hep bir afra tafra oluyor sonra hisseler uçuyor.
Afyon hem bedelsiz hem bedellide uçtu.
Kent de bedellide uçtu.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kamyon otobüse bir şey yok mu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Otomotiv sektöründe üretim kapasitemizi yıllık en az 1 milyon adede çıkarmayı öngören 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz.
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
bu kağıtta da bu olay var gibiZeynel Beyden alıntıdır!
xanthos_027
@xanthos_027
iki trader tahta yapıyormuş. Birisi ben bir namaz kılıp geleyim diye odadan ayrılıyor ve mescide gidiyor. Oda da oturan trader bakıyor sürekli satış geliyor.
mescide gidiyor ki bizim namaz kılan trader, elinde cep telefonu rüku da durur vaziyette ufak ufak satıyor��
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Şu reklamı kullansa ne güzel iş yapardı zaten kendisi de volvoya parça veriyor hem de freni!Pazarlama bölümü bunu nasıl kaçırmış?
https://x.com/ononreklamlaar/status/...581312148?s=46
![]()
Ergin hojam valla akıllı adamsın haaa,alttan yerine koyacan yine malları.![]()
Yer İmleri