Sayfa 239/1078 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. birde hocam bu parlak yeşille normal yeşil pek ayırt edilemiyor.

Alıntı Originally Posted by ERCEYLAN Yazıyı Oku
    peki hocam martı için bu hisse alınabilir veya çıkışa geçmiştir denilebilirmi?5 aydır taşıyordum.çarşamba attım.dolara geçtim.şimdide martı yükseldi.dolar düşmeye başladı
    birde yanda kutucuklar var.günlük- haftalık-aylık diye.hangisinden bakacağız
    MARTI için grafiğe göre formasyon oluşturuyor diyebiliriz ama henüz çıkışa geçti diyemeyiz...

Her ne kadar son gün Parlak Yeşil Bar oluşmuş olsa da diğer Teknik Analiz yöntemleri ile birleştirince ve bizim TEYİT kuralımız gereğince teyit alınana kadar kesin birşey yok.

Bu tip senetleri alırsanız olacağı budur. İstediği kadar uçsun, isterse uzaya gitsin; bu tip senetlerden hayır gelmez!!!

Siz "Günlük" yazan yere tıklayınca Günlük grafikleri göreceksiniz. Şimdilik size burası yeterlidir. Daha faazlasına ihtiyaınız olmaz...

Dolar düşmeye başladı ve bir süre daha düşmesi normaldir. GRafikler bunu zaten söylemişti!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

birde hocam bu parlak yeşille normal yeşil pek ayırt edilemiyor.
    Ok 'ları görüyorsanız sorun yok. Aksi halde bir doktora gitmeniz lâzım...

Açılan sayfada "Sağ tıklayıp" --> "Resmi Yeni Sekmede Aç" 'ı seçerseniz resmin çok daha büyük gerçek görüntüsünü açılan yeni sayfada görebilirsiniz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Görüntülemede sıkıntı yaşıyorsanız eğer grafik açıldıktan sonra klavyenizde CTRL tuşuna basılı tutarken mouse scrool (yani dönen zamazingo ) ya ileri geri yaparsanız grafik büyür ters istikamatte küçülür

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Görüntülemede sıkıntı yaşıyorsanız eğer grafik açıldıktan sonra klavyenizde CTRL tuşuna basılı tutarken mouse scrool (yani dönen zamazingo ) ya ileri geri yaparsanız grafik büyür ters istikamatte küçülür
    Pratik çözüm de varmış... Daha ne olsun...

sir Guest
    hocam daha öncesi çok kısa kırmızı sütun sonrası içi boş parlak yeşil iki sutun ve birinci ilk kısa sutunun altında normal yeşil ok var bu ne anlama geliyor? GARAN grafiği

Alıntı Originally Posted by sir Yazıyı Oku
    hocam daha öncesi çok kısa kırmızı sütun sonrası içi boş parlak yeşil iki sutun ve birinci ilk kısa sutunun altında normal yeşil ok var bu ne anlama geliyor? GARAN grafiği
    İşaretlediğim yeri kastediyorsanız AL sinyali gelmiş ve açık bir şekilde her yönden AL demiş...

sir Guest
    Hocam birde şu durum var abd vizeleri en erken ocak 2019 da randevu vereceğiz açıklamasını yapmıştı. Bir hafta sonra abd ye vize alımı yasağını kaldırdı. Abd nin bir hafta sonra bu u dönüşü açıklaması
    3 ocaktaki sözkonusu dava öncesi jüri kararında olumlu algılamaya işaret olbilirmi. Sizin sisteminizde ve uygulamada siyasi haberlerin önemi varmı . abd vize kararı gibi.

Sayfa 239/1078 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •