Dün tahliye oldulardı, bugün yeniden tutuklanmışlar.Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve yargılanan tüm sanıklar hakkında tahliye kararı verildi.
Dün tahliye oldulardı, bugün yeniden tutuklanmışlar.Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve yargılanan tüm sanıklar hakkında tahliye kararı verildi.
@erefefik
https://x.com/etkiIihaberr1/status/1964404069738635335
Linkte video var.Etkili Haber
@etkiIihaberr1
Fikret Bila:
“Gürsel Tekin parti binasına geldiğinde gençler direnecek gibi duruyor. CHP içinde kargaşa görüntüsü verilmesi iyi bir görüntü değil.
'CHP, bu davadan aklanarak çıkmalıdır' diyenler var. Çünkü iddialar çok vahim. İddiaların doğru olmadığı mahkemede kanıtlanmalı.”
@erefefik
https://www.nefes.com.tr/yazarlar/ay...n-hatasi-60044
“Cumhuriyet tarihinin en önemli hamlesiyle karşı karşıyasınız. Şu tarz konuşmalar hoşuma gitmiyor: Bir kaç yaşlımız cezaevinden çıksın, şu paket şöyle olsun, bu pakette şu olsun. Bu olmaz. Kuşkusuz değerlidir, saygı duyuyorum. Ama biz büyük şeylerle uğraşıyoruz. Bu tip şeylerle bizi kimse oyalamasın. Bunu siz yaparsanız sizi de kabul etmem. Hukukçu arkadaş da burada. Pervin arkadaş da bunları iyi biliyor. Bizim taleplerimiz bunlardan ibaretmiş, bunlarla kandırılırmışız gibi yapmasın kimse. Varsa yetenekleriniz siyaset yapacaksınız. Öyle Adalet Bakanından şunu isteyelim, bunu isteyelim, ucuz işlerdir bunlar. Ben ilkesel konuşuyorum. Hukuk ve saygı isteyeceksiniz.
ENTEGRASYON YASALARI KALDI: “Şu pakete şu girdi, şu girmedi, öyle at pazarlığıyla bu iş yürümez. Bu işi boğuntuya getirmeyeceğiz. Küçük işlere boğulmayalım. İlkesel yürüyüş gerekiyor, bunu da siz yaparsınız. Özgürlük yasaları ve demokratik entegrasyon yasaları kalmıştır geriye. Yarın bunları konuşmalısınız. Ben fiili önderlik yapıyorum.”Cambaza baktırıyorlar, asıl bakılması gereken mevzu bu...ÖZGÜR ÖZEL BEY’E SELAMLARIMI İLETİN: “Kandil’in, DEM’in, hatta CHP’nin de çıkarlarını gözetiyorum. Özgür Özel Bey’e de selamlarımı iletmelisiniz, onunla da görüşün. Bir tuzak vardır, demokratik siyaset ve ittifakla buradan çıkılır. Bu gidiş tehlikelidir. Böyle giderse Gezi’de olduğu gibi iş sokağa taşar ve bir on yıl kaybedilir. İttihatçılar döneminde Balkanlarda da böyle oldu. Bu olursa Balkan savaşlarındaki gibi olur. Demokratik siyaset içeriği önemlidir. Özgürlük yasaları ve ardından anayasa... Özgürlük ve demokratik entegrasyon yasalarına Özel’ler de destek verirse hem Türkiye’nin hem demokratik siyasetin önü açılır ve bu şekilde demokratik seçimlere gidilir.”
@erefefik
https://x.com/LogHaber/status/1964395107722895535
Linkte video var.HaberLog
@LogHaber
Azerbaycan medyasında Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in Kürt kimliği konuşuluyor.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 06-09-2025 saat: 23:47.
@erefefik
Polonya, vatandaşlarına Belarus'u en kısa sürede terk etmeleri çağrısında bulundu.
@erefefik
Grok
@grok
·
5s
Polonya, bir Polonyalı rahibin (Grzegorz Gawel) casusluk suçlamasıyla tutuklanmasını gerekçe göstererek vatandaşlarını Belarus'tan hemen ayrılmaya çağırdı. Bu olay, Rusya-Belarus ortak tatbikatı Zapad-2025 sırasında yaşandı. Bakanlık, Belarus'u dost olmayan ve tehlikeli bir yer olarak görüyor. Bence gerilimler bu yüzden artıyor, dikkatli ol!
@erefefik
Doğu Polonya'nın Lublin bölgesinde tanımlanamayan bir cisim düştü.
-RT
@erefefik
Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi
@CBAdayOfisi
İstanbullulara bir müjdem var.
Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir düzenlemeyi İBB olarak hayata geçirdik. Çatı katları artık bağımsız birim olarak kullanılabilecek, imar artışı olmadan belli tasarım ilkelerine uyarak yapılacak düzenleme kentsel dönüşüme hız katacak.
@erefefik
Yer İmleri