Sayfa 24/366 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2926 madde; 185 - 192 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. yabancı oranı
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

2. Yapı kredinin satışı var cuma günü.Şimdi buranın salağı bu.Eğer takastaki bütün mal buna aitse , bu salaktan bu malı beklerler ve kaparlar.

3. Beklenen malın bir kısmı bende. Yanılıyorda olabilirim ama Anadolu da da var bayağı bi 2,5 maliyetli. Bunları bu fiyattan ne ben ne de diğerleri verir. En azından 2,35 olması lazım. Yoksa yıllarca beklerler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    Beklenen malın bir kısmı bende. Yanılıyorda olabilirim ama Anadolu da da var bayağı bi 2,5 maliyetli. Bunları bu fiyattan ne ben ne de diğerleri verir. En azından 2,35 olması lazım. Yoksa yıllarca beklerler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yapıkredi kendine vermedi ise ,bu fiyata fit olduğunu düşünüp satışını beklerler.Yoksa bu fiyatlara saçma bu hisse.

5. Kagitta hacim 1 haftayi geceli dustu.yani tahta kendi halinde.kagidin gidecegini hacimden hemen anlarsiniz.kisa vadede artik bu kagittan bir sey olmaz.burdanda maliyetlenmek cok riskli.borsa duserse 1.80 civarindan korkmadan alinabilir diye dusunuyorum.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu fiyatlar zaten ucuz kalıyor.Düşmesi çok komik fiyat oluşturur.Tahtada mal tutanların vereceğini sanmıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Bu fiyatlar zaten ucuz kalıyor.Düşmesi çok komik fiyat oluşturur.Tahtada mal tutanların vereceğini sanmıyorum.
    Kagit kendi halinde .talep yok.defter degerinde kagit.tam ederi.son 5 yila bakatsan hep ayni yerlerde.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Daha önceki durumuna ve fiyatlamasını iyi bakın.O zaman fiyatlaması 3-4 yıldır yanlıştı.Şimdi doğru oldu.2014 de 4 leri görmüş 2014 rakamlarına iyi bakın.Boşuna malınızdan olmayın.

Sayfa 24/366 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •