Sayın Mohikan.Nihayet üyelik işlemlerini tamamladım, ve ilk msj yazıyorum.Zahmet olmaz ise YGYO bakabilirmisin . Teşekkürler...
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Mohikan.Nihayet üyelik işlemlerini tamamladım, ve ilk msj yazıyorum.Zahmet olmaz ise YGYO bakabilirmisin . Teşekkürler...
selamlar mohikan usta bi tektu analizi alabilirmiyiz
Sn Stormm,
Merakimi mazur gorun, uyelik islemleri icin hangi evraklari istediler sizden? Mesajinizdan anladigim, epeyce zaman almis ve sizi baya ugramislar. Halbuki biz bir email adresi ile, 10 sn de uye olmustuk. Burokrasi demek ki forum uyeligine kadar yayildi.
Vesselam,
Freesky
email i yanlış yazmışım.Bir kaç gün bekledikten sonra farkettim ve yeni kullanıcı adıyla dediğiniz gibi kısa sürede halloldu.
Sayın Mohikan, öncelikle hoşgeldiniz. Müsait olursanız algyo ve fener bakabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler..
A.s.
Topiğe eskisi gibi uğrayamıyorum. Artık hafta sonları bakmaya çalışacağım.
ORGE...
5 ay önceki sayım.
Son durum... Bilançolar iyi geliyor, 7.86 aşağı kırılmadı ve yükseliş teyid edilmiş oldu.
2 zirve daha yaptı ve yükselen kanal içinde çıkışına devam ediyor.
Orta-uzun vadede eski zirve 16.77 rahat geçilir.
![]()
DUHUL : 1999
Sn Mohikan yataş 11 civarı saymistin.11 i geçmede zorlanacak ama çok uzun yolu var demiştiniz.tabi çok iyi bilançoda buna destek oldu şimdi yataş ve kaplamin sayabilirmisiniz.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri