Sayfa 24/985 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 185 - 192 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Hürriyetimizi yani özgürlüğümüzüde araplara satarsak elimizde neyimiz kalacak bu ülkede.

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şu satış işinin bir an önce somutlaşması lazım yoksa iki ileri bir geri gider dururuz.

3. Bugün de yarın dün olacak!
    Takılma bugün olana, boğulma içinde!
    Dünü dünde bırak hatırlama!
    Yarın, olacak olan olacak, değişmez!

An içinde yaşadığının dahi üstüne çık,
    seyirde ol,
    keyfini yaşa anının!
    ;)

4.  Alıntı Originally Posted by makturk Yazıyı Oku
    Şu satış işinin bir an önce somutlaşması lazım yoksa iki ileri bir geri gider dururuz.
    Satış haberi yalanlandı daha ne somutlaşması.Hisseyi bugün yukarı taşıyan satış olayı değil piyasanın algısı.Yani aşırı ucuz olması.Bit pazarı hisselerine göre geride kalması falan filan.Satış haberini gerçekmiş gibi yayıp küçük yatırımcının kanına girmeyin.Doğan grubu kurumsaldır eğer satış niyeti olsaydı daha niyet aşamasında bunu açıklardı.

5.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Satış haberi yalanlandı daha ne somutlaşması.Hisseyi bugün yukarı taşıyan satış olayı değil piyasanın algısı.Yani aşırı ucuz olması.Bit pazarı hisselerine göre geride kalması falan filan.Satış haberini gerçekmiş gibi yayıp küçük yatırımcının kanına girmeyin.Doğan grubu kurumsaldır eğer satış niyeti olsaydı daha niyet aşamasında bunu açıklardı.
    Ne kurumsalı yahu bilmesek yutturacaksınız. Bu kağıda %14 yaptıracak bir piyasa algısı yoktu bugün. Bütün haber sitelerinde haber dillendiriliyor ben söyleyince mi ky'nin kanına girmiş oluyorum? Ne yapacaklardı, haberiniz olsun biz bunu satıyoruz mu diyeceklerdi? Borsada beklenti alınır gerçek satılır, eğer satış işi doğruysa KAP'a haber düştüğü an boşaltırlar zaten malı yani iş işten geçmiş olur.

Referandumdan önce kılıçdaroğlu kanal d ye cikti..program in sonuna dogru evet cikarsa patronun artik olmiyacak dedi spikere... bu kadar açık....yalcin küçük un yazılarına bakın ...chp ye doğan getirdi diyor kilictaroglu nu...demek ki bunları konuşacak kadar arası iyi...bunlar benim analizim. .doğan sektörden komple çıkacak ama ne zaman onu bilmiyorum. ..

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Holding veya şirkeketten dün gündeme gelen satış söylentilere vardır,yoktur diye açıklama da yapmadı yanlış hatırlamıyorsam bir iki ay önce bırsa dergilerinde birinde de haber olmuştu yanlış hatırlamıyorsam şirket yatırımcıların kafasında ki soru işaretlerini gidermesi gerekiyor diye düşünüyorum
    Dünkü kapanış karanlık oda oluşan fiyat hissenin ne kadar oyuncak hale geldiğini gösteriyor açığa satış yapanlar tahta sahibidir kolay kolay başkası gelip o kadar kotu açığa satamaz tahta sahibi çeker yukarı Ada'mın elinde kalır kimse kimsenin çöplüğünde ötmez
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

8. kağıt yukari dogru yöneldi 1e kadar gider umarım

Sayfa 24/985 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •