Sayfa 24/486 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 185 - 192 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. Uzun zamandır yatan kağıdımız bakalım geçen yılki hareketlerini tekrarlayabilecek mi? Şu 7.50-7.60 civarlarına çarpıp çarpıp geri dönmeyi bırakması gerek tabi bunun için. YTD

Deli rally ye az kaldi

Accık daha sabır
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. Bilançoyu merakla bekliyor(uz). Bakalım arge merkezi Link'in faaliyetlerine istikrar getirmiş mi.

Piyasanın buna cevabı hayır keza hiçbir şekilde olumlu tablo fiyatlanmadı. Ama potansiyele bakınca her türlü malda görmeye değer bilançoyu.

4.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Bilançoyu merakla bekliyor(uz). Bakalım arge merkezi Link'in faaliyetlerine istikrar getirmiş mi.

Piyasanın buna cevabı hayır keza hiçbir şekilde olumlu tablo fiyatlanmadı. Ama potansiyele bakınca her türlü malda görmeye değer bilançoyu.
    Geçen yıl zarar açıklarken sert yükselişlere sahne oldu. Ben bilançoyu pek salladığını düşünmüyorum bu kağıdın. YTD

Alıntı Originally Posted by inzaghi Yazıyı Oku
    Geçen yıl zarar açıklarken sert yükselişlere sahne oldu. Ben bilançoyu pek salladığını düşünmüyorum bu kağıdın. YTD
    Bilancoyu sallamayan hisse olur mu? Onceki C grubundan B grubuna gecme hareketleri idi.

Hareketlerin kalici olmasi icin bilancoyu arkasina almasi gerekli. Uzerinde pek oynayamayacaklari denetimden gececek 6 ayligi gorelim.

6. Aylık grafikte macd sıfırı yukarı kesmek üzere...
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

nihayet diyelim
    Akıl,adama sermayedir.

8. İnşallah iyi bilançonun ayak sesleridir.

Sayfa 24/486 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •