Sayfa 24/917 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 185 - 192 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Sn KUTPO yt kutponun yonunu telnıkden zıyade gelecek olan normal kar belırlıyecektır.bu rakam 45 ve uzerı olursa tabıkı son ıkı haftada yasanan sıkıntılar unutulacak. Fakat Brs. gerceklerı var bu karı 40 cıvarı beklıyorum. Sn kazankazan ve talebe 37 bılgısıne ınandıgım borsacılar belkı benım bılmedıyım baska borsacılarda var.mal.bıl. Bırgun once ya yabılanco rıskı almamak ıcın yada bazı sıkıntıları gorduklerı ıcın hısseden cıktılar aslında bende cıkmak ıstedım fakat yapamadım. Eger bılanco 45 ve uzerı gelırse hısse 8000 de bu ustadlar hısse alımı yapacaklardır 40 ve altı gelırse hısse kan kaybetmeye devam edecektır ınsallah boyle bırgun yasamayız cunku cogu borsacı hısseden cıkmak ıstıyecektır Brs. Mantıgıda budur ınsallah hakkımızda hayırlı olur

Sent from my E5603 using hisse.net mobile app

2. KUTAHYA PORSELEN I A
    Son Sinyal:AL
    Son Formasyon:BEYAZ ASKER BOĞA
    Son Kapanış:7,0500 Değişim:+0,1700 Yüzde Değişim%+2,47 Sinyal Durumu Sistemimiz bugün bir AL sinyali verdi. BEYAZ ASKER BOĞA formasyonunun teyidi nihayet gerçekleşti, çünkü fiyatlar 6,8700 teyit seviyesinin üstüne çıktı ve geçerli ortalama alış fiyatımız 6,8900 seviyesi olarak belirlendi. Önceki SAT tavsiyesi 17 gün önce 14.02.2017 tarihinde hisse senedi fiyatı 7,8400 iken yapılmıştı. O zamandan beri KUTPO %-12,12 düştü.

TURSHBUUL sitesinin yorumu dostlar...site al sinyali vermiş....formasyonu da Son Formasyon:BEYAZ ASKER BOĞA olmuş....artık hayırlısı bakalım dostlar neler olacak ???bu sitenin tahmin tutma oranı %70 gibi görünüyor...bakalım bunda ne kadar başarılı olacaklar ??

https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=KUTPO
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Keko dostum, hisseye enerji vermişsin))) Orge den çıkan para buraya mı geliyor yoksa))) dostum ben otokardayım lakin eski göz ağrımız, çok çektirdi bu hisse. Son vergi dairesi tam bir hüsrandı . Patronlar vicdanlı olsa, şirket gerçekleri ortada, umarım kazanırsınız. Lakin , umarım bu bilanço hakkaniyetli gelir. O kadar ciro satış, vergi dairesi zarar gibi bir durum. Muhasebeci değilim pek anlamam ama, normal yıllık kar 45-50 milyon bekliyorduk, mevcut durum beni ürküttü . Umarım kalanlar kazanır. Şirket ve çalışmalar muazzam yeter ki patronlar vicdanlı olsun. Yatırım tavsiyesi değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Keko dostum, hisseye enerji vermişsin))) Orge den çıkan para buraya mı geliyor yoksa))) dostum ben otokardayım lakin eski göz ağrımız, çok çektirdi bu hisse. Son vergi dairesi tam bir hüsrandı . Patronlar vicdanlı olsa, şirket gerçekleri ortada, umarım kazanırsınız. Lakin , umarım bu bilanço hakkaniyetli gelir. O kadar ciro satış, vergi dairesi zarar gibi bir durum. Muhasebeci değilim pek anlamam ama, normal yıllık kar 45-50 milyon bekliyorduk, mevcut durum beni ürküttü . Umarım kalanlar kazanır. Şirket ve çalışmalar muazzam yeter ki patronlar vicdanlı olsun. Yatırım tavsiyesi değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    çok doğru söylüyorsun dostum...bence bu vergi dairesi bilançosu ile spk bilançosu gibi iki başlılık kaldırılmalı...biz ky ların kafası acayip karışıyor.....vergi dairesi bilançosunu biraz inceledim ama açıkçası pek bir şey anlamadım...bir tek cironun rekor kırdığını gördüm...bir şeyin iyi mi kötü mü olduğunu bilmemiz için öncekiler ile karşılaştırmamız gerekiyor...

işte bu durumda vergi dairsi bilançosunu spk nın ki ile karşılaştıramıyoruz...çünkü değişen ve farklı gösteren çok kalem var...bu işlerden tam anlamı ile anlayabilmemiz için muhasebeci olmamız lazım ki borsa yatırımcısının bir çoğu bu işlerden anlamıyor....anlamadığı için de zararı gördüğü anda satıyor....

benim mantığım bu rekor cirodan zarar çıkmasını kabul etmiyor dostlar...teknik de olumlu iken ve mantığımı da dinleyince benim için alım yapmak çok zor olmadı...gerçi çıktığım hisseler agresif olarak çıkış yapıyorlar ama yapacak da bir şey yok...kısmet diyelim buna...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. teknik olarak cuma günü kutponun çıkacağını sonraki hedefinin 20 lik ema seviyesini (7,10) destek yapıp çıkışına devam edeceğini söylemiştim...şu anda gözlemlediğim kadarıyla öyle de yapıyor...biraz önce 7,14 ü de gördükten sonra 7,10 ema desteğine indi ve oradan destek aldı...gün içinde bu destekten kuvvet bularak çıkışını ivmelendirmesini bekliyorum...çünkü son zamanlarda çok aşırı düşmüş idi...bu düşüşünün de büyük bir ihtimalle düşük hacim ile yapmış olması gerekiyor...bunu hissenin hareketlerine bakarak söylüyorum...

düşük hacimler ile düşüşlerin olası alışlarının da sert olduğunu söylüyor bana tecrübelerim..bakalım ileri saatlerde ve günlerde nasıl davranmaya devam edecek ???

6. şu anda 7,10 ila 7,15 e kadar satışlarda nisbeten kalın lotlar var...bunlar alınırsa çıkış ivmelenecektir...buranın alınmasını dört gözle izliyorum...bakalım hangi babayiğit bunları alacak ?? buraları alınırsa artık kutponun olası çıkışlarına kimsenin şüphesi olmayacak...bakalım bu gün nasıl davranacak kutpo ????

7. 2016/3 aylık ....ciro 86,6 milyon.... net kar =7,7 milyon (%9 net kar marjı )

2016/6 aylık....ciro 82 milyon..........net kar =20 milyon (%24 net kar marjı )

2016/9 aylık....ciro 63 milyon..........net kar =16,6 milyon (%26 net kar marjı)

2015 / yıllık ciro.....270 milyon.......net kar =25,5 milyon ( %25,5 net kar marjı )

şimdi ben bu verilere bakıyorum....2016 yılının en düşük kar marjı %9 ile ilk çeyrekte oluşmuş buna göre bile 98 milyon son oluşan ciroya bunu uygulasak bile 98x %9= 8,8 milyonluk bir kar miktarı ortaya çıkar....yok bu kar marjı da fazladır diyelim ve bunu %5 dahi alsak (ki son iki yıldır hiç böyle olmamış ) o vakit dahi net kar 5 milyon kar ortaya çıkar...o yüzden de zarar benim mantığıma uymuyor....bakıp göreceğiz...acaba nasıl bir bilanço gelecek ??

8. 2015 net kar marjı = %25,5

2014...................= 18

2013...................= 6,5

2012..................= 4

2011.................=6

2010.................= 1,8

nereden bakarsak bakalım son 7 yıl içinde kar yapmıştır...bu kar marjını da yıllar geçtikçe artırmıştır....özelikle 2014 yılından sonra bir aşama kaydetmiş ve net karını %18 ve yukarısına taşımıştır...

Sayfa 24/917 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •