Sayfa 24/91 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 726 madde; 185 - 192 arası.

Konu: SNKRN - Senkron Güvenlik

Haziran ayı içerisinde yapılacak şirket genel kurulları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. spekin son cirpinislari..!! seve seve seve seve seve........!!

3. herkes terk etti, sanirim bi ben kaldim 🙄 herkes tahliye ettiyse gemiyi, ben de cikayim o zaman 😂😂😂

4. bu kadar koseye sıkısmıs bi kagit da, insana 2-3 yilda 1 belki denk gelir. sonunu da gorucez insallah hayirlisiyla. 🤔

5. basbasayiz seninle spek efendi..!!

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by eSPe Yazıyı Oku
    basbasayiz seninle spek efendi..!!

Merak etme dostum dustukce bende sarjoru dolduruyorum ya herro ya merroo

7. top tufek atlilar suvariler...ordu hazir bende coktan...[emoji23] bi borsaci abim diyoki, yakinda spek seni arar, elindeki hisseleri bana sat der diyo. vermem dedim.[emoji23] az kaldi az. gunluk hareketi de yapmiyo artik farkindaysaniz. 1-2 ay surmez diyorum. mecbur ucacak. alisildigin disinda su an. cok belli.

8.  Alıntı Originally Posted by eSPe Yazıyı Oku
    top tufek atlilar suvariler...ordu hazir bende coktan...[emoji23] bi borsaci abim diyoki, yakinda spek seni arar, elindeki hisseleri bana sat der diyo. vermem dedim.[emoji23] az kaldi az. gunluk hareketi de yapmiyo artik farkindaysaniz. 1-2 ay surmez diyorum. mecbur ucacak. alisildigin disinda su an. cok belli.

Aynen bendede hersey hazir ucusa geri sayimi bende baslattim yarin bigun mutlak bi ihale haberi gelir o zaman gorurum babayaroyu

Sayfa 24/91 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •