Haaah hah,
benim 2 üstte dün yazdığım"Bizim hükümet altına yedinci süper lüks uçağınıda çekti. Hemde 400 milyon dolara." yazının aynısını yılmaz özdil bugün yazmış.
Tabi özdil in yazım tarzı ile benimki aynı değil. Adamın mesleği edebiyat ve araştırma. Benim ise hobim. O sebeple benim yazı vurup, kırarken, onunkisi kendini okutmuş. Ama giriş, gelişme ve bağlama aynı.
Özdili severdim temiz dürüst ve doğru tarafta olduğu için, ayrıca çok iyi yakalayıp vuruyor. Okutuyor kendini. Ama aydın doğan isimli yahudi sermayesi uşağı yahudiyi bir konuşmasında övünce, yılmaz özdil benim için bitti.
Gördüğüm kadarı ile, yılmaz özdilin içinde bulunduğu siyasi grup, kendi hırsızlarını geri istiyorlar. aydın doğan denen bu ülkeyi şimdiki sömürge konumuna getiren gurubun üyesi yahudi, bana yetki verilse ilk asacağım kişilerden. neticede akp denen parti ve içinde oldukları kültür, aydın doğan denen yahudi grubunun ÜRETİMİ.
Şimdi kavgalılar.
Kendi doğurup büyüttüğü yetiştirdiği oğlu ile kavgalı olan anne, baba yokmu.?
Bana kızdınız, özdil i herkes sever, bende hala yazılarını okuyorum, ama benim için artık aydın bir yazar değil. Sadece bilgili ve edebiyatçı bir yazar. Hepsi o.
Doğruyu ve gerçeği severim. Adam tutmam, parti tutmam, takım tutmam.
Geçmişi temiz olmak şartı ile, hangi grup doğrunun peşinde gidiyorsa, doğrunun peşinden gittikleri müddetçe onlarla beraber yürürüm. Yoldan ayrıldıkları anda, ben kendi yolumda devam ederim.
En sevdiğim adam bile olsa, hırsızı savunuyorsa, benim için akıllı değildir. Arkadaşlığımız devam etsede, ortak davamız varsa, o bitmiştir.
Tabi DOĞRU denen şey göreceli. Zamana, kişiye, kültüre, gruba bağlı olarak sürekli değişiyor. Tek bir doğru yok. İnsan sayısı kadar doğru var.
Doğru derken benim doğrum olarak bahsediyorum. Sadece bir kavram.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri